Κυρία Wanda Nara, σε μια απιστία, ποτέ δεν φταίει “η άλλη”

Την ημέρα που η κάθε απατημένη σύντροφος συνειδητοποιήσει πως ποτέ δεν φταίει η εκάστοτε " σκύλα " αλλά ο άντρας της ή ακόμα και η ίδια, οι διαπροσωπικές σχέσεις θα γίνουν καλύτερες

H Wanda Nara ήταν παντρεμένη με τον Maxi Lopez και είχε ήδη τρία παιδιά, όταν γνώρισε τον Mauro Icardi. Χώρισε λοιπόν από τον συμπαίκτη του, τον παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά. Μόλις χθες, προφανώς διαπίστωσε πως ο δεύτερος σύζυγός της την απατά και θεώρησε σωστό να τον ξεφωνήσει στο instagram ανεβάζοντας ένα story που έγραφε “Κατέστρεψες την οικογένειά μας για μια σκύλα”.

245607981-269571171739337-5540275642374753831-nΑς ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση από το γεγονός ότι σε κάθε απιστία, το τελευταίο που φταίει, είναι το τρίτο πρόσωπο. Αν λοιπόν ο γάμος ή η σχέση ενός ζευγαριού είναι υγιής τότε δεν μπορεί κανείς να τους χωρίσει. Αν υπάρχουν προβλήματα ή παράπονα, είτε ο ένας είτε ο άλλος, θα επιτρέψει σε κάποιον τρίτο να μπει ανάμεσά τους. Όλοι το ξέρουν αυτό, ακόμα και η απατημένη Nara την ώρα που έγραφε αυτό το γεμάτο μισογυνισμό post, με το οποίο επιτέθηκε στην ερωμένη του συζύγου της – και όχι στον ίδιο.

Έπρεπε να επιτεθεί δημόσια σε κάποιον; Όχι, όσο πληγωμένη κι αν ένιωθε. Ξέρει πως είναι να χωρίζει ένα παντρεμένο ζευγάρι εξ αιτίας κάποιου τρίτου; Πάρα πολύ καλά. Η ίδια διέλυσε το γάμο της με τον Lopez το 2013 για χάρη του Icardi. Βγήκε τότε ο Lopez να διατυμπανίσει στο instagram το κέρατο που έφαγε βρίζοντας τον Icardi; Όχι. Η επίθεσή της Wanda Nara λοιπόν στην όποια ερωμένη του Icardi το μόνο που πέτυχε είναι να δείξει το απελπιστικά χαμηλό της επίπεδο αλλά και την απόγνωση στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει κάτω από ποιες συνθήκες ο Icardi υποθετικά απάτησε τη γυναίκα του. Μπορεί να ήταν μια παράλληλη σχέση, ίσως ένα one night stand. Ίσως να μην είχε πρόθεση να χωρίσει, πιθανόν όμως και να είχε. Δε γνωρίζουμε επίσης τι είχε πει στην άλλη γυναίκα για το γάμο του και τη σχέση τους: μπορεί να της είχε τάξει τα πάντα, μπορεί και τίποτα. Σε κάθε περίπτωση, δεν τον εξανάγκασε κανείς να κάνει σεξ μαζί της και σίγουρα δεν είναι αυτή η “σκύλα” κι εκείνος το “θύμα” της υπόθεσης.
Μετά από αυτή την ανάρτηση της η Nara πάντως έχασε το όποιο δίκιο της. Κι αυτό διότι ο χαρακτηρισμός “σκύλα” δείχνει ότι η οργή της έχει πέσει σε λάθος άτομο. Αν από κάποιον πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις αυτός είναι ο άντρας της κι αν πρέπει να κάνει μια έρευνα, αυτή είναι μια ενδοσκόπηση. Ξέρετε δεν είναι λίγες οι φορές που οι άντρες κάνουν σεξ για να κάνουν, χωρίς να σκεφτούν περισσότερο τις συνέπειες. Μπορεί ο Icardi να εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Αλλά και πάλι το φταίξιμο είναι δικό του.

 

Αν πάλι η Wanda πλέον δεν τον κάλυπτε σε κάτι και το αναζητούσε αλλού, και πάλι δεν φταίει η αποκαλούμενη “σκύλα”. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το λύσουν μεταξύ τους. Δυστυχώς όμως οι άντρες έχουν μια πάρα πολύ κλισέ συνήθεια: βρίσκονται σε μια σχέση ή σε ένα γάμο που σε κάποια πράγματα τους βολεύει και αποτελεί τη ” σταθερά ” τους, και αναζητούν το κάτι διαφορετικό σε άλλες σχέσεις, εξωσυζυγικές με γυναίκες που τους εξιτάρουν σε τομείς που η μόνιμη σύντροφος δεν τους καλύπτει πια.
Την ημέρα που η κάθε απατημένη σύντροφος συνειδητοποιήσει πως ποτέ δεν φταίει η εκάστοτε ” σκύλα ” αλλά ο άντρας της ή ακόμα και η ίδια, οι διαπροσωπικές σχέσεις θα γίνουν καλύτερες. Μέχρι τότε, θα εκτίθεται στα social media και θα εθελοτυφλεί για τις ευθύνες της επιρρίπτοντάς τες σε λάθος πρόσωπα. Karma is a bitch Nara. Maxi Lopez salutes you.
Έλενα Φάκου

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne