Ο Vincenzo De Cotiis σχεδίασε το flagship store του οίκου Burberry στο Λονδίνο

Με σχάρες φωτισμού και πλακάκια που παραπέμπουν σε σκακιέρα σχεδίασε ο Vicenzo De Cotiis το flagship store του οίκου Burberry στο Λονδίνο αποτίοντας φόρο τιμής στο κλασικό καρό του οίκου μόδας.

Η μπουτίκ, η οποία εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, εκτείνεται σε πάνω από 857 τετραγωνικά, σε τρεις ορόφους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

«Θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σπιτικό καβούκι, μια οικία όπου τέχνη, κουλτούρα και κόσμος κινούνται μέσα από έναν ευφυή και στιλάτο νεωτερισμό – ο χώρος ως πορτρέτο» εξήγησε ο De Cotiis. Τα κύρια χρώματα του καρό του οίκου – μπεζ, μαύρο, λευκό και κόκκινο – είναι ενσωματωμένα σε όλο το κατάστημα.

imageΣτο ισόγειο, ένας κυκλικός χώρος είναι αφιερωμένος στην έκθεση της κλασικής καμπαρντίνας του Burberry ενώ τα αξεσουάρ παρουσιάζονται σε υάλινα ερμάρια και λαμπερά ράφια, τα οποία, σύμφωνα με τον De Cotiis, συντελούν στο να γεννήσουν «μια αίσθηση οικειότητας ενώ διατηρούν ταυτόχρονα μια αίσθηση ανοιχτού». Κλίμακα με πλακάκια οδηγεί στους επάνω ορόφους.

2Με αψιδωτά παράθυρα, ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στη γυναικεία ένδυση. Σε χώρο με μπεζ τάπητα, μια κατασκευή χρησιμεύει για την έκθεση υποδημάτων και φέρνει στον νου την κλασική αρχιτεκτονική της συνοικίας Knightsbridge.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 65 = 74