Επιθυμούσα να είμαι η βασίλισσα της καρδιάς του και τελικά ένιωσα σαν βασίλισσα με μερικά φσιτ φσιτ από το διαχρονικά λατρεμένο μου BEAUTY ELIXIR της Caudalie· τον ορό περιποίησης, εμπνευσμένο από το “ελιξήριο της νεότητας” που χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Ισαβέλλα της Ουγγαρίας.
Το BEAUTY ELIXIR λειαίνει, συσφίγγει τους πόρους και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Κι αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι αξίζει να υπάρχει στο ντουλάπι σου ή στο ψυγείο σου αν επιθυμείς άμεση αίσθηση δροσιάς και ανανέωση της επιδερμίδας σου. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, δεν περιέχει paraben & συντηρητικά και έχει 100% φυσικό άρωμα.
Μπορείς να ψεκάσεις απευθείας το πρόσωπο σου μόλις τελειώσεις το μακιγιάζ για να το φιξάρεις και να φαίνεται πιο δροσερό, πριν την κρέμα σου (ημέρας ή νύχτας) για έξτρα ενυδάτωση, και φυσικά σαν facial spray water. Στα συν βάλε ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ο καλός σου σαν after shave.
Θα το βρεις στα Hondos Center και στα φαρμακεία με προϊόντα Caudalie.