Η Prince Oliver πάντα στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Στο πρόσωπο των Παραολυμπιακών αθλητών, τα Prince Oliver αναγνωρίζουν τους απόλυτους εκφραστές του «Break the Rules»

Ως επίσημος χορηγός πολιτικής ενδυμασίας αλλά και ως πραγματικός υποστηρικτής των προσπαθειών τους και στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, η εταιρεία Prince Oliver υποστηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, που δίνει αυτές τις ημέρες τον καλύτερό της εαυτό τους στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας, ενσαρκώνοντας απόλυτα το «Break the Rules» πνεύμα, που είναι και το tagline της εταιρείας.

Με τη στάση ζωής τους ενισχύουν την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία της προσπάθειας. Για το σκοπό αυτό, η Prince Oliver δημιούργησε κομμάτια αποκλειστικά για αυτούς ως official fashion provider, κατά βάση στις αποχρώσεις της πατρίδας μας, τα οποία και θα συνοδεύουν τους αθλητές και τις αθλήτριες στις δραστηριότητές τους εκτός αγωνιστικών χώρων. Πηγή έμπνευσής τους είναι η ψυχή και το σθένος των αθλητών που ξεπερνούν τις δυσκολίες σε καθημερινή βάση δίνοντας έναν νέο ορισμό για τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητα.

Στο πρόσωπο των Παραολυμπιακών αθλητών, τα Prince Oliver αναγνωρίζουν τους απόλυτους εκφραστές του «Break the Rules», του επικοινωνιακού tagline τους που καλεί όλους τους ανθρώπους να υπερβούν τα εμπόδια και να ξεπεράσουν τις συμβάσεις που τους κρατούν καθηλωμένους σε στερεοτυπικές συμπεριφορές στη ζωή τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή τους για το Πεκίνο πραγματοποιήθηκε σχετική φωτογράφιση στην Αθήνα, από όπου είναι οι επισυναπτόμενες λήψεις, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα.

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne