Ολυμπιακοί Αγώνες: Δύο Αμερικανίδες αθλήτριες γιόρτασαν τα μετάλλια τους με ένα γλυκό φιλί στο στόμα

Ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων που τελείωσαν σήμερα, μας χάρισαν δύο Αμερικανίδες Ολυμπιονίκες.

Μόλις τελείωσε ο τελικός του τουρνουά μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στις Η.Π.Α και την Ιαπωνία με νικήτρια την ομάδα των Η.Π.Α με σκορ 80-75, η αθλήτρια των Η.Π.Α και χρυσή Ολυμπιονίκης για πέμπτη φορά, Σου Μπέρντ, έτρεξε στη κερκίδα  όπου βρισκόταν η αγαπημένη της Μέγκαν Ραπίνο, ώστε να μοιραστεί τα συναισθήματα της μαζί της.

Η 40χρόνη αθλήτρια του μπάσκετ Σου Μπέρντ και η 36χρόνη χάλκινη Ολυμπιονίκης με την ομάδα ποδοσφαίρου των Η.Π.Α Μέγκαν Ραπίνο, γνωρίστηκαν στους προηγούμενους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριo του 2020. 

Η Ραπίνο μιλώντας με χαρά και υπερηφάνεια για τη σύντροφο της δήλωσε: “Ειλικρινά με εμπνέει και της το είπα τις προάλλες. Θέλω να είμαι μαζί της και την αγαπώ, καθώς κάνει τα πάντα με το σωστό τρόπο. Παίζει με μια αίσθηση χαράς, κάνει όλους τους άλλους γύρω της καλύτερους μέσα και έξω από το γήπεδο. Είναι απλά ένα καταπληκτικό άτομο. Θα αρχίσω να κλαίω. Θα βάλω τα κλάματα μπροστά στην τηλεόραση”.

Δεν ξέρουμε αν έβαλε τα κλάματα τελικά η Ραπίνο ή όχι, σίγουρα όμως αυτές οι εικόνες ανάμεσα σε δύο τόσο αγαπημένους ανθρώπους μας συγκίνησαν και γλύκαναν λιγάκι τις καρδιές μας σε μια πολύ άσχημη συγκυρία, που η ψυχολογία μας βρίσκεται στα χειρότερα της.

Είναι όμορφο να βλέπεις αγαπημένα ζευγάρια και ειδικά ζευγάρια ομόφυλων Ολυμπιονικών να εκφράζουν ελέυθερα την αγάπη τους και να βάζουν ένα ακόμη λιθαράκι στην lgbtqi+ ορατότητα, γιατί όπως είπε και ο Αντρέ Μπρετόν: “Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση”.

Βανέσα Βενέτη – Κοττίκα  

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne