My Way! Το νέο άρωμα του Giorgio Armani

Συνήθως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θέλουμε να αλλάξουμε άρωμα και να βρούμε εκείνο που θα αφήσει το αποτύπωμα του στις νέες εμπειρίες που πρόκειται να συλλέξουμε τους επόμενους μήνες. Και αυτό το άρωμα το βρήκαμε ήδη! Είναι το ολοκαίνουργιο άρωμα My Way του Giorgio Armani, το οποίο έχει κλέψει ήδη την καρδιά μας.

Το πολύ καλαίσθητο My Way, είναι ένα φωτεινό άρωμα εμπλουτισμένο με λευκά άνθη που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη θηλυκότητα και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του οίκου προς τη βιωσιμότητα. Εμπνευσμένο από τη νέα πτυχή θηλυκότητας, ουσιαστική και απελευθερωμένη, σχεδιασμένο με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και εξυμνεί τη φιλοσοφία του «I AM WHAT I LIVE», καθώς μέσα από τις εμπειρίες και τις ουσιαστικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, διαμορφώνουμε την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού μας.

Το άρωμα MY WAY, μία συλλογή από λευκά άνθη, είναι ένα φωτεινό οσφρητικό ταξίδι με τα πιο εκλεκτά, τα πιο όμορφα συστατικά από όλο τον κόσμο, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με τις πλέον καινοτόμες τεχνικές. Πιστό στην αισθητική του οίκου Giorgio Armani Beauty, το μπουκάλι του αρώματος MY WAY ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στις εκφραστικές καμπύλες της μπλε πέτρας στο καπάκι, στις κομψές, ευθείες γραμμές στο μπουκάλι και στο έντονο ροζ χρώμα του χυμού του αρώματος. Σχεδιασμένο να διαρκεί «για πάντα», το μπουκάλι του αρώματος MY WAY είναι refillable.

Η φιλοσοφία του αρώματος My Way ενσαρκώνεται απόλυτα από την Αμερικανίδα ηθοποιό Adria Arjona, της οποίας τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και συναντήσεις. Πέρα από το My Way, η Adria θα εκπροσωπεί τον οίκο Giorgio Armani Beauty ως πρόσωπο και για τα προϊόντα μακιγιάζ. Ακόμη, η Adria θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά ταινιών Morbius της Marvel, η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2021.

«Η Adria Arjona είναι μια ταξιδιώτισσα, μια νεαρή γυναίκα του σήμερα. Έξυπνη, χωρίς προκαταλήψεις, ανεξάρτητη και ικανή να εκτιμά κάθε εμπειρία ζωής. Είναι μια πολίτης του κόσμου που, χάρη στις αυθεντικές εμπειρίες και συναναστροφές της, μπορεί πράγματι να λέει: I am what I live.» Giorgio Armani

Ένα σύγχρονο floral άρωμα

Το MY WAY είναι ένα σύγχρονο floral άρωμα για μια νέα γενιά γυναικών. Δημιούργημα του mast er perfumer Carlos Benaïm και του senior perfumer Bruno Jovanovic (IFF), το άρωμα MY WAY παραπέμπει στη συνένωση διαφορετικών πολιτισμών. Οι αρωματοποιοί αναζήτησαν τα πιο εκλεκτά και πιο όμορφα συστατικά στον κόσμο, για να διηγηθούν την ιστορία του MY WAY μέσα από ένα οσφρητικό ταξίδι των αισθήσεων.

Οι νότες κορυφής του MY WAY συνδυάζουν περγαμόντο από την Καλαβρία και άνθος πορτοκαλιάς από την Αίγυπτο. Αυτή η συνένωση αποπνέει λαμπερή φωτεινότητα, καλώντας τη γυναίκα που φορά το άρωμα να διευρύνει τους ορίζοντές της με νέες συναναστροφές και εμπειρίες. Στην καρδιά του, το MY WAY περιέχει Tuberose Ινδίας που συνδυάζεται με εκχύλισμα γιασεμιού και Γιασεμί Sambac Ινδίας, που αποπνέει μια αίσθηση γενναιοδωρίας και λαμπερής θηλυκότητας. Οι νότες βάσης του αρώματος αποτελούνται από πολυτελή βανίλια Μαδαγασκάρης, κεδρόξυλο Βιρτζίνιας και White Musc. Αυτή η ζεστή βάση δημιουργεί ένα άρωμα που λειτουργεί σαν φυλαχτό και αποτελεί μια υπενθύμιση των εμπειριών που έχετε ζήσει.

Βιώσιμη προμήθεια συστατικών και καινοτόμο σύστημα refill του μπουκαλιού

Το μπουκάλι του αρώματος MY WAY πραγματοποιεί μια δήλωση κομψότητας, τόσο με τη σχεδίαση, όσο και με τη βιωσιμότητά του. Ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στις εκφραστικές καμπύλες της μπλε πέτρας και τις κομψές, ευθείες απλές γραμμές του μπουκαλιού. Το γυάλινο μπουκάλι επιδεικνύει τον έντονο ροζ χυμό του MY WAY, που έρχεται σε αντίθεση με το βαθύ μπλε του υφασμάτινου δαχτυλιδιού. Σχεδιασμένο να μοιάζει με φυσική, λεία πέτρα, αυτό το καπάκι περιβάλλεται από ένα πολυτελές χρυσό δαχτυλίδι. Πιστή στην αισθητική του οίκου Giorgio Armani Beauty, η σχεδίαση του μπουκαλιού αντλεί την αρμονία της μέσα από την αντίθεση των στοιχείων.

Το καπάκι του μπουκαλιού, μια πέτρα σε βαθύ μπλε χρώμα που μοιάζει με φυσική, εντυπωσιάζει το βλέμμα, αποτελεί για ωδή στον πλανήτη μας και συμβολίζει ένα ισχυρό φυλαχτό που αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες ζωής από τις οποίες είναι εμπνευσμένο το άρωμα MY WAY. Το λείο σχήμα του καπακιού είναι μια νέα, σύγχρονη ερμηνεία του μοτίβου με τις πέτρες που χαρακτηρίζει πλέον τα αρώματα του οίκου Giorgio Armani Beaut y. Ένα πολυτελές χρυσό δαχτυλίδι με χαραγμένη την υπογραφή «Giorgio Armani» περιβάλλει την πέτρα, συμβολίζοντας το μονοπάτι της ζωής. Μια άλλη εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια είναι το πολυτελές μπλε ύφασμα, μία λεπτομέρεια από την υψηλή ραπτική, που παραπέμπει στην πλούσια κληρονομιά του οίκου Giorgio Armani Beaut y στο χώρο της μόδας με το διαχρονικό, κομψό του σχέδιο.

Σχεδιασμένο να διαρκεί

Υπογραμμίζοντας την υπεύθυνη δέσμευση του οίκου Giorgio Armani Beauty στο περιβάλλον, το μπουκάλι του MY WAY, που γεμίζει ξανά, έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί. Για πρώτη φορά στον κλάδο της υψηλής αρωματοποιίας, παρουσιάζεται ένα πρωτοποριακό και καθαρό σύστημα εύκολου refill, χωρίς τη χρήση χωνιού. Το γυαλί είναι ανακυκλώσιμο καθώς και κάθε στοιχείο του μπουκαλιού ανακυκλώνεται ξεχωριστά. Έτσι απλοποιείται η διαδικασία ανακύκλωσης, αφού το καπάκι και το πάνω μέρος του μπουκαλιού ανακυκλώνονται στους κλασικούς κάδους ανακύκλωσης, ενώ τα γυάλινα μέρη ανακυκλώνονται σε αυτούς των γυάλινων συσκευασιών.

Έμφαση στην οικολογική συνείδηση

Η οικολογική αντίληψη του αρώματος MY WAY αντικατροπτίζεται στα εκλεκτά συστατικά του, αλλά και στα υλικά της συσκευασίας του. Τα συστατικά είναι κυρίως φυσικής προέλευσης και αποτελούν προϊόν υπεύθυνης προμήθειας. Στη συσκευασία του αρώματος MY WAY αλλά και του ανταλλακτικού μπουκαλιού, χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά μετά από την κατανάλωση (PCR), γυαλί, πλαστικό και μέταλλο, ενώ τα μέρη του αρχικού αρώματος μπορούν να διαχωριστούν, προκειμένου τα στοιχεία από μέταλλο και γυαλί να ανακυκλώνονται στα αντίστοιχα εργοστάσια.

Πέρα από το ίδιο το άρωμα MY WAY, το σχέδιο του οίκου Giorgio Armani Beaut y για τη μείωση της περιβαλλοντικής του επίπτωσης περιλαμβάνει την ενσωμάτωση βιώσιμων αξιών στη σχεδίαση και στα υλικά των σημείων πώλησης και των καταστημάτων λιανικής, με τη χρήση πιστοποιημένου χαρτιού και χαρτονιού από δάση βιώσιμης διαχείρισης (FSC/PEFC), ανακυκλωμένων υλικών, και την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

34 − = 31