Μας προβλημάτισαν λίγο περισσότερο οι αφέλειες της Ιωάννας Μαλέσκου

Έχει συμβεί σε όλες μας. Το χρώμα βγήκε πολύ πιο ξανθό από ότι υπολόγιζες, οι αφέλειες κόπηκαν πολύ περισσότερο από όσο ήθελες και γενικά κάτι πήγε εντελώς λάθος. Αυτό σκέφτηκα τη Δευτέρα που μας πέρασε όταν είδα την Ιωάννα Μαλέσκου με αφέλειες.

Η παρουσιάστρια, την νέα σεζόν, μπήκε στο πλατό της εκπομπής με αλλαγμένο στυλ στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα έκοψε αφέλειες, τα σκούρυνε ελαφρά και πραγματικά δεν θυμίζει πολλά από την εμφάνιση που είχε μέχρι πρότινος. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter πήρε φωτιά.

Με αφορμή λοιπόν το νέο look της Ιωάννας Μαλέσκου, θα σου πω μερικά tips για το τι να κάνεις αν οι αφέλειες δεν σου πάνε ή δεν είναι αυτό που ήθελες.

  • Τον πρώτο καιρό, εάν έκοψες τις αφέλειες πιο κοντές απ’ ό,τι υπολόγιζες, είναι καλύτερα να τις τραβήξεις στο πλάι παρά να τις αφήσεις στο μέτωπό σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα αξεσουάρ ώστε να τις πηγαίνεις προς τα πίσω ή στα πλαϊνά του κεφαλιού σου.
  • Με το πιστολάκι, μπορείς να τις ισιώνεις ώστε να φαίνονται πιο μακριές και να φτιάξεις μια χωρίστρα στα δεξιά ή στα αριστερά του κεφαλιού σου.
  • Για να σταθούν σαν φράντζα, άπλωσε μια μικρή ποσότητα τζελ για ελαφρύ κράτημα σε νωπά μαλλιά και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το πιστολάκι για να τους δώσεις κατεύθυνση.

Υ.Γ. καλό θα είναι να ακούς τη γνώμη του κομμωτή σου. Κάτι που είναι στη μόδα και σου αρέσει, δεν είναι απαραίτητο να σου ταιριάζει.

Μαίρη Σταμούλη

More

Φουλάρι – Καλωσόρισε την άνοιξη με το must item...

Βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης και το απαραίτητο αξεσουάρ για να συμπληρώσει μια ιδανική εμφάνιση δεν είναι...

Lip Gloss Nails: Το απόλυτο manicure για την Άνοιξη...

Αποτελεί κοινό μυστικό για όλες μας ότι τα κομψά, λαμπερά και ταυτόχρονα διακριτικά νύχια είναι για το...
Brooklyne