Η νέα σεζόν ξεκινάει για την Caudalie με την ανανεωμένη σειρά VINOPERFECT

Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη με το καλοκαίρι να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο, αλλά οι καφέ κηλίδες είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος του.

Η σειρά Vinoperfect της Caudalie είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική με όλους τους τύπου κηλίδων γιατί ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής τους, δηλαδή αν οφείλονται στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, σε ορμονικές διαταραχές, ή σε ατέλειες του δέρματος, οι καφέ κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε γυναίκα από την ηλικία των 20 έως των 60 ετών.

Η σειρά Vinoperfect έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το σημαντικό ενεργό συστατικό, το οποίο προέρχεται από τους χυμούς της αμπέλου, τη βινιφερίνη -ένα συστατικό 62 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C και αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά μόρια κατά της υπέρχρωσης. Από την καρδιά του αμπελιού, αφενός διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων και αφ’ ετέρου εμποδίζει την εμφάνισή τους, ελέγχοντας το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την υπερπαραγωγή μελανίνης. Ενισχύει, επίσης, τη μικροκυκλοφορία του αίματος για να βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική του ακτινοβολία.

Η ρουτίνα της Vinoperfect στοχεύει σε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, μετά από καθημερινή χρήση πρωί & βράδυ:

Vinoperfect Concentrated Essence: Εντατική Αγωγή Κατά των Κηλίδων που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και απαλότητα για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Το προϊόν αυτό, που εφαρμόζεται με έναν νέο τρόπο εμπνευσμένο από τη φροντίδα της επιδερμίδας στην Ασία, συνδυάζει αποτελεσματικότητα και απαλότητα για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Vinoperfect Serum Eclat Anti-taches: Το Ν°1 προϊόν κατά των κηλίδων στη Γαλλία, που είναι αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους χρωματικών κηλίδων και δημοφιλές σε όλους τους τύπους επιδερμίδωνC.

Vinoperfect Cream Eclat Anti-Taches: Κρέμα ημέρας για ομοιόμορφο και άμεσα πιο φωτεινό τόνο, πλούσια σε Νιασιναμίδη, σε χρωστικές φυσικής προέλευσης και σε Βινιφερίνη.

Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream: Νυχτερινή φροντίδα επανόρθωσης για ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και καταπολεμά τις χρωστικές κηλίδες. Είναι πλούσια σε γλυκολικό οξύ, σε ένζυμα παπάγιας.

Vinoperfect Glycolic Peel Mask Μάσκα: Η μάσκα λάμψης απομακρύνει τη θαμπάδα, απολεπίζοντας ήπια και ενισχύοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σε 10 λεπτά. Είναι πλούσια σε γλυκολικό οξύ, σε φυσικά ΑΗΑ (γαλακτικό, τρυγικό και κιτρικό οξύ, που προέρχονται απευθείας ή με ζύμωση από καλαμπόκι, ζαχαροκάλαμο, παντζάρι, σιτάρι & σταφύλι).

* ‘Ολα τα προϊόντα της σειράς Vinoperfect περιέχουν Βινιφερίνη, πατενταρισμένο συστατικό της Caudalie που προέρχεται από το δάκρυ της αμπέλου και προσφέρει εξαιρετική δράση κατά των κηλίδων, 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη C.

#Caudalie #Vinopure

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

84 − 79 =