Γιατί δε θα μπορέσεις να πείς ποτέ όχι σε ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες

Αν υπάρχει ένα item στο οποίο δε μπορώ να πω ποτέ όχι, τότε με σιγουριά δηλώνω ότι έχω το “σύνδρομο της κόκκινης μπότας”. Πρόκειται για ένα default αξεσουάρ, το οποίο καταφέρνει παρά το έντονο χρώμα του, να μας φτιάχνει τη διάθεση αλλά και στην προκειμένη περίπτωση και το στυλ.

red-boots-looksΗ αλήθεια είναι ότι αν και είμαι ένας άνθρωπος που φορά ως επί το πλείστον ρούχα σε σκούρα χρώματα, αξεσουάρ και επιλεγμένα patterns, θεωρώ ότι είναι και εκείνα που νιώθω ότι κάνουν τη διαφορά. Εξάλλου εκεί που είσαι και περπατάς αμέριμνη σαν να βγήκες από τσιμινιέρα, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάτι να τονίσει το total black outfit που φοράς σχεδόν από όταν γεννήθηκες.

redΟι κόκκινες μπότες λοιπόν όσο περίεργο και αν ακουστεί είναι για όλες τις ώρες. Μπορεί να συνοδεύσουν το πρωινό σου ντύσιμο, αλλά και μια πιο επίσημη εμφάνιση. Σημαντική λεπτομέρεια βέβαια: To ότι πάνε με όλα δε σημαίνει ότι ταιριάζουν δίπλα σε prints, γιατί όπως καταλαβαίνουμε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά “φορτωμένο” και δε το θέλουμε σε καμία περίπτωση αυτό!

redΕίτε λοιπόν επιλέξεις μια πιο χαμηλή μπότα ή ψηλή και πάνω από το γόνατο, καλό θα είναι να κινηθείς σε μίνιμαλ γκρί ή μαύρους τόνους. Φτιάξε τη διάθεση σου λοιπόν και καλή red επιτυχία!

Fendi-F17-090

6221241-122805128cf1c11f8471e3daba06373646e8d05


ZARA | ΜΥΤΕΡΟ ΜΠΟΤΙΝΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ

DSFF

Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

25 − = 17