Συστήνοντας το Dyson Corrale™ straightener, το μοναδικό με τεχνολογία εύκαμπτων πλακών

Το Corralestraightener γεννήθηκε χάρη στην ακόρεστη διάθεση των μηχανικών της Dyson για έρευνα και πειραματισμό που οδηγούν στη δημιουργία μίας νέας καινοτομίας – μάλιστα, η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες οι οποίες παραδίδουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στα μαλλιά.

Το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα.

Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, το Corrale™ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιήσει έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφοριστεί πλήρως σε 70 λεπτά, μια καινοτομία που επιτρέπει τη χρήση του κυριολεκτικά παντού.


Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Corrale™:

 Διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ακριβείας για τη θερμότητα (165°C, 185°C και 210°C) που εξυπηρετούν αναλόγως με τον τύπο των μαλλιών, το μήκος τους και τη φόρμα που θέλει να δώσει ο χρήστης.

Όταν το ισιωτικό είναι σε λειτουργία, βλέπετε τα επίπεδα μπαταρίας, τη θερμοκρασία και το στάδιο φόρτισης.

Προσφέρει έχρι και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα, με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο. Επαναφορτίζεται πλήρως σε 70 λεπτά.

Αυτόματο κλείσιμο και μηχανισμός ασφαλούς κλειδώματος

Η διεθνώς συμβατή τάση (Universal voltage) και ο μηχανισμός προσαρμογής σε πτήσεις (Flight-ready) σας επιτρέπουν να παίρνετε το ισιωτικό μαζί σας στο εξωτερικό.


«Από όταν ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το Dyson SupersonicTM hair dryer, συνεχίσαμε την έρευνά μας γύρω από την επιστήμη των μαλλιών, προσπαθώντας να κατανοήσουμε πλήρως τί είναι αυτό που κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και glossy και τί τί τα καταστρέφει. Αρχικά προβληματιστήκαμε από τη φθορά που προκαλεί η χρήση ισιωτικών καθώς απαιτεί η χρήση τους πολλές φορές στην ίδια ποσότητα μαλλιών για να επιστευχθεί το επιθυμητό hairstyle, κάτι που σημαίνει θερμότητα στα μαλλιά για περισσότερη ώρα.

 Ανακαλύψαμε ωστόσο ότι εάν οι πλάκες αγκάλιαζαν τα μαλλιά, τότε θα απελευθερωνόταν η σωστή ποσότητα πίεσης στις τρίχες, επομένως θα δινόταν το επιθημητό αποτέλεσμα με λιγότερη φθορά, Απλά δεν χρειαζόμασταν την ίδια ποσότητα που τα συμβατικά ισιωτικά απαιτούν. Δημιουργήσαμε λοιπόν ευκαμπτες πλάκες οι οποίες θα αγκαλιάζουν, θα συγκρατούν και θα φορμάρουν τις τούφες, εφαρμόζοντας λιγότερη θερμότητα.

 Το Dyson CorraleTM straightener αναδεινύει τα αποτελέσματα hair styling, μειώνοντας δραματικά τη φθορά».

James Dyson, Founder and Chief Engineer

Η Dyson λανσάρει το νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™

Την καινοτόμα συσκευή, που χαρίζει ένα απολύτως φυσικό ίσιο στυλ με λαμπερό τελείωμα, παρουσίασε με ενθουσιασμό ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας, James Dyson,...

Decor Your Way – Κάνε το σπίτι σου… πραγματικό κομμάτι του εαυτού σου

Πολλές φορές καταλήγουμε με περιττά αντικείμενα, με αδιάφορα έπιπλα ή με χρώματα σε τοίχους που δε μας λένε απολύτως τίποτα. Η διακόσμηση αποτελεί μια...

Iris Apfel: ‘Εφυγε από τη ζωή η iconic μπαρόκ ιέρεια του στυλ

Η αιωνιότητα μπορεί να φαντάζει τρομακτική, η Iris Apfel όμως μπόρεσε να της δώσει ένα καινούριο χαρακτήρα μέσα από την ιδιαίτερα δυναμική της εμφάνιση,...

Digital fashion: Μόδα και τεχνολογία σηματοδοτούν μια νέα εποχή

Πρόκειται για μια περίεργη συγκυρία. Μοντέλα που δεν υπάρχουν, ρούχα που δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν δυστυχώς ή ευτυχώς τόσοι πολλοί άλλοι λόγοι που θα...
Brooklyne