Βrooklyne: Eίναι μια νέα αυγή, μια νέα εποχή, μια νέα ζωή και νιώθουμε καλά

Το 2003, έγραψα το πρώτο μου δημοσιογραφικό κείμενο. Είχα αναλάβει τη στήλη μόδας σε ένα περιοδικό και μου άρεσε πολύ, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι πλέον αυτό θα είναι το επάγγελμά μου. Το συνειδητοποίησα όταν πήρα στα χέρια μου τον πρώτο μου μισθό. Από τότε, έχουν περάσει 18 χρόνια και έχω περάσει από όλα τα πιθανά και κυρίως απίθανα δημοσιογραφικά πόστα, έχω ασχοληθεί με αρκετά διαφορετικά ρεπορτάζ και έχω ζήσει καλά, κακά, εύκολα, δύσκολα, έχω μάθει, έχω πάθει αλλά κυρίως έχω μάθει πάντα να συνεχίζω.

Αυτή τη στιγμή σας συστήνομαι ως Editor in Chief του Brooklyne.gr. Του σάιτ που μόλις γεννήθηκε, σε μια εποχή που κατά τη δική μου γνώμη θα μείνει στην ιστορία  όσον αφορά στον επαναπροσδιορισμό της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία μας. 

Το Brooklyne, θα αποδομήσει το κλισέ “Όχι ένα ακόμη γυναικείο σάιτ”, υποστηρίζοντάς το. Η γυναίκα το 2021 παλεύει για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είχε ήδη λυμμένα όμως δεν είναι. Τώρα τολμάει να καταγγείλει τους εκβιαστές ή τους κακοποιητές της, κι ακόμα αμφισβητείται. Τώρα διεκδικεί την αυτοδιάθεση του σώματός της περισσότερο από ποτέ. Τώρα απαιτεί να τη σέβονται, να την ανταμοίβουν με τους ίδιους μισθούς που παίρνουν οι άντρες και να την υπολογίζουν. Η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται μόνο για το ποια είναι η καλύτερη μάσκαρα γιατί είναι πολλά περισσότερα από αυτό, και στο Brooklyne το ξέρουμε.

Στο Brooklyne αποθεώνουμε τη θηλυκότητα όχι με τον τρόπο που θεωρούμε εμείς σωστό, αλλά σεβόμενες απόλυτα τον τρόπο που θεωρεί η κάθε μια γυναίκα ξεχωριστά ότι είναι. Το Brooklyne είναι ένα badass concept για γυναίκες που ξέρουν ποιες είναι, τι αξίζουν, πως θα το διεκδικήσουν και πως θα το αποκτήσουν. Σε εμάς ο φεμινισμός διαθέτει θετικό πρόσημο γιατί πιστεύουμε ότι μόνο αυτό μπορεί να έχει.

Η συντακτική ομάδα του Brooklyne είναι η παρέα μερικών κοριτσιών που γνωρίστηκαν κυρίως μέσα από άλλες δουλειές, έγιναν φίλες, βρήκαν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία και αποφάσισαν να ενώσουν τις ικανότητές τους, τα όνειρά τους και τις ιδέες τους για να φτιάξουν κάτι που θεωρούσαν ότι δεν υπήρχε ακριβώς όπως το ήθελαν πριν εκεί έξω. Έχουμε όλες μας την αγωνία να μοιραστούμε μαζί σας τα πάντα και να αλληλεπιδράσουμε. Θέλουμε εδώ να βρίσκετε πάντα κάτι να σας αρέσει. Θέλουμε να μπαίνετε να μας βλέπετε. Να περνάτε να τα λέμε. Όλες μαζί για μία και κάθε μία για όλες. Καλως σας βρήκαμε!

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne