Αντηλιακό μαλλιών: ο σύμμαχος για λαμπερά και υγιή μαλλιά

Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα εκτός από την επιδερμίδα μας και στα μαλλιά μας. Είναι απαραίτητο λοιπόν κάθε φορά που βγαίνουμε στον ήλιο να τα προστατεύουμε.

Ο ήλιος σε συνδυασμό με το θαλασσινό αλάτι ή το χλώριο της πισίνας μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τα μαλλιά μας. Ιδιαίτερα αν έχεις βαμμένα ή φθαρμένα μαλλιά, τα αντηλιακά μαλλιών εκτός από τη UV προστασία που παρέχουν στα μαλλιά, συμβάλλουν στη βαθιά θρέψη και ενυδάτωσή τους, ενώ παράλληλα τα βοηθούν να διατηρήσουν το λαμπερό χρώμα τους.

Πριν λοιπόν την έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποίησε ένα από τα παρακάτω αντηλιακά spray μαλλιών εφαρμόζοντας από τη ρίζα έως τις άκρες για πλήρη προστασία.

Το λάδι της Apivita Suncare protective Hair oil μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Προστατεύει τα μαλλιά σου και το χρώμα τους ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει. Το αποτέλεσμα του δεν λειτουργεί αρνητικά για τα μαλλιά αφού δεν τα βαραίνει.

Το Wella Professionals Sun Protection Spray για λεπτά ή κανονικά μαλλιά είναι ένα αντηλιακό μαλλιών για πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Περιέχει μια πρωτοποριακή σύνθεση 2 φάσεων: Η φάση 1 συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία των λεπτών/κανονικών μαλλιών από τις ακτίνες UV, ενώ η φάση 2 περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών που τα ενυδατώνει σε βάθος.

Το αντηλιακό μαλλιών για την θάλασσα Phyto Phytoplage προστατεύει τα μαλλιά από τις UV ακτίνες ενώ με το σαμπουάν της ίδιας σειράς λούζεις τα μαλλιά σου κανονικά, απομακρύνοντας την άμμο, το αλάτι και το χλώριο. Έτσι τα μαλλιά σου δεν χάνουν την λάμψη τους.

Το ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά Nuxe Sun Moisturising Protective Milky Oil τα επανορθώνει και τα ενυδατώνει, προστατεύοντας το χρώμα τους και ενισχύοντας τη φυσική τους λάμψη.

Το αντηλιακό μαλλιών Korres Hair Sun Protection Κόκκινο Αμπέλι με αδιάβροχο φίλτρο UV εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Το κόκκινο Σταφύλι και ο Ηλίανθος προστατεύουν αποτελεσματικά από τη φωτο-οξείδωση που προκαλεί η UVA ακτινοβολία. Η ενεργή Αλόη σχηματίζει προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, ενώ η προβιταμίνη Β5 εισχωρεί στο εσωτερικό της προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί.

Και μην ξεχνάς ότι με το να βάζεις αντηλιακό στα μαλλιά σου δε σημαίνει πως μπορείς να κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο. Φρόντισε να φοράς πάντα καπέλο ή να τα τυλίγεις με ένα μαντήλι τις ώρες που κάθεσαι στον ήλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

8 + 1 =