Αποκλειστικό: Ανεπιτυχής εμπρηστική επίθεση στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με βάση πολύ έγκυρων και αξιόπιστων πηγών σας
μεταφέρουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Δύο ανεπιτυχείς εμπρηστικές επιθέσεις στο Σχηματάρι σημειώθηκαν χθες 6/8 και δυο μέρες
νωρίτερα 4/8 στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Με βάση πολύ έγκυρων και αξιόπιστων πηγών χθες Παρασκευή 6/8, στο δρόμο προς Τανάγρα έξω από το Σχηματάρι, λίγα μόλις μέτρα από το Πολεμικό Αεροδρόμιο της Τανάγρας, άγνωστοι πέταξαν στουπί με βενζίνη και το σημείο άρπαξε αμέσως φωτιά. Αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε αμέσως για βοήθεια και το Σώμα Πυροσβεστών του Πολεμικού Αεροδρομίου Τανάγρας έφτασε γρήγορα στο
σημείο και η φωτιά τέθηκε αμέσως σε πλήρη έλεγχο και η φωτιά κατασβέστηκε.

Δυο μέρες νωρίτερα, τη Τετάρτη 4/8 και ώρα 10 το βράδυ, στην ίδια περιοχή Σχηματαρίου-
Τανάγρας, αποπειράθηκε ξανά εμπρηστική επίθεση και αυτή τη φορά κάτω από το εργοστάσιο της EXTRACO, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα εμπορίας και παραγωγής εμπορικών εκρηκτικών υλών στην Ελλάδα. Ευτυχώς ο Δήμος και οι αρμόδιοι φορείς κινήθηκαν άμεσα και η φωτιά κατασβέστηκε έγκαιρα στα πρώτα δέκα λεπτά και δεν επεκτάθηκε με αδιανόητες πιθανές συνέπειες.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Τανάγρας και η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας, παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας, εφόσον έχουν διαθέσει το κλιματιζόμενο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Σχηματαρίου, όπου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχουν τοποθετηθεί κρεβάτια για όλους του πληγέντες που στερούνται στέγασης. Ο χώρος θα διατίθεται για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

6 + 1 =