Το νέο All-Gender Clean brand προϊόντων περιποίησης του Pharrell Williams

Ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών Pharrell Williams, μοιράστηκε με τον κόσμο της Vogue τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου του, με αφορμή την κυκλοφορία του δικού του brand περιποίησης δέρματος Humanrace.

Το Humanrace δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αγαπημένη του δερματολόγο, Elena Jones: “I met Elena Jones through a good friend, and I wanted to understand more about skin health,” είπε πριν αντιληφθεί ότι η περιποίηση του δέρματος είναι απαραίτητη. “Taking a shower is for your body, but your face? That’s the thing that people communicate with, and your face is only as good as the energy that comes from behind it.” αλλά και τις skincare συμβουλές που του έχουν δώσει οι φίλοι του όπως η Naomi Campbell, η οποία τον έμαθε να πλένει το πρόσωπό του με ανοδικές κινήσεις.

Το πρώτο λανσάρισμα περιλαμβάνει ένα trio gender-neutral και sustainable skincare προϊόντων με το όνομα “Three Minute Facial”. “Το Humanrace Skincare δεν κάνει διαχωρισμούς με βάση τη φυλή ή το φύλο” λέει ο Williams. “Δημιουργούμε προϊόντα για ανθρώπους: Όλοι γεννιόμαστε με το ίδιο δέρμα και το Humanrace γιορτάζει αυτό ακριβώς”.

Ο Pharrell ξεκινάει τη ρουτίνα του πλένοντας το πρόσωπό του με το Humanrace Rice Powder Cleanser, το οποίο δημιουργεί αφρό όταν αναμιγνύεται με νερό και περιέχει AHA. Συνεχίζει με το Lotus Enzyme Exfoliant με 8% γλυκολικό οξύ, καθώς πολλές φορές έχει αποδώσει τη νεανικότητα της επιδερμίδας του στην απολέπιση. “Αφαιρώντας αυτά τα νεκρά στρώματα του δέρματος όσο μπορείτε – αυτό σας κρατά φρέσκο.” Και ολοκληρώνει την περιποίηση με τη Humidifying Cream, η οποία περιέχει squalane για βαθιά ενυδάτωση και τελειώνει τη ρουτίνα του με το αντηλιακό Isdin Tinted Mineral Sunscreen και το ενυδατικό χειλιών Lip Chanel Rogue Coco Baume.

Δείτε την πλήρη ρουτίνα του Williams στο παρακάτω βίντεο.

Μαίρη Σταμούλη

More

Η καλύτερη σου φίλη είσαι εσύ και σε όποιον...

Κάτι που περισσότερο ξεχνάμε παρά θυμόμαστε, είναι το γεγονός ότι ο μόνος άνθρωπος που είναι μαζί μας...

Quentin Tarantino – Η φετιχιστική ιδιοφυΐα του σινεμά γίνεται...

Ο Quentin πέρασε την εφηβεία του παρακολουθώντας ταινίες. Εβλεπε γουέστερν, κωμωδίες, δράματα, ταινίες ευρωπαϊκές, αμερικάνικες και ασιατικές,...
Brooklyne