Η Mac cosmetics πάει την εξυπηρέτηση πελάτων σε άλλο level με τις νέες Virtual υπηρεσίες

Η M·A·C Cosmetics, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία καλλυντικών και Νo1 εταιρεία μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών Make Up Artists, πρωτοστατεί στις digital καινοτομίες, μέσω του site της: www.maccosmetics.gr.

Ειδικότερα τώρα, μέσω του Video-Call με έναν M·A·C Makeup Artist, ο καταναλωτής μπορεί να επικοινωνήσει με εξειδικευμένο προσωπικό, από όπου κι αν βρίσκεται και να λάβει συμβουλές για τις αποχρώσεις που του ταιριάζουν, τα προϊόντα που χρειάζεται, αλλά και τρόπους χρήσης αυτών, μετατρέποντας το video call σε ένα πραγματικά προσωποποιημένο customer experience.

Έτσι, η M·A·C Cosmetics, αναλογιζόμενη την δυσκολία επίσκεψης σε φυσικό κατάστημα, σε περιόδους που αυτά είναι κλειστά, φροντίζει να είναι σε συνεχή επαφή με τον καταναλωτή, μέσω των νέων τεχνολογιών, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται ο καθένας.

Σε μία απαιτητική, για όλους μας, περίοδο που η επιλογή κατάλληλου μακιγιάζ, σωστών αποχρώσεων και εκμάθησης τρόπων εφαρμογής, αποτελούν πρόκληση για τους καταναλωτές, η M·A·C Cosmetics είναι εδώ για να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει το πιστό κοινό της.

Για να συνομιλήσετε με έναν M·A·C Makeup Artist, θα πρέπει να επιλέξετε το «συννεφάκι» που βρίσκεται στα δεξιά, στο κάτω μέρος του www.maccosmetics.gr για να ανοίξετε το Live Chat. Εκεί, μπορείτε μέσω γραπτών μηνυμάτων να λύσετε όλες σας τις απορίες και να λάβετε συμβουλές, αλλά και να ζητήσετε να σας κλείσουν δωρεάν ένα ραντεβού για Video-Call Service, όπου ο artist θα έχει τη δυνατότητα να σας βλέπει, με αποτέλεσμα να μπορεί να σας παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές και οδηγίες, όπως επίσης να κανονίσετε μαζί του ακόμα και virtual μάθημα μακιγιάζ! Φυσικά, το ραντεβού για Video-Call Service, μπορείτε να το κλείσετε και μέσω τηλεφώνου, από το CustomerService της μάρκας, στο 2106595700.

Επιπλέον, μέσα από διάφορες ψηφιακές εφαρμογές, ο κάθε επισκέπτης του site έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει από την κάμερά του, αμέτρητες αποχρώσεις κραγιόν, αλλά και να βρει την ιδανική απόχρωση foundation σε λιγότερο από 3 λεπτά (μόνο μέσω πλοήγησης στο site από κινητό τηλέφωνο).

Η εφαρμογή δοκιμής αποχρώσεων κραγιόν «Lipstick Try-On», είναι προσβάσιμη μόλις επιλέξετε ένα προϊόν lipstick και πατήσετε στην επιλογή «ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ» κάτω από την προεπισκόπηση της επιλεγμένης απόχρωσης και αφού δώσετε άδεια στην κάμερά σας για να ανοίξει. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάζετε αποχρώσεις και να τις βλέπετε «επάνω» σας, μέχρι να καταλήξετε στην ιδανική!

Η εφαρμογή που βρίσκει την ιδανική σας απόχρωση «Foundation Try-On», είναι προσβάσιμη μόνο από κινητές συσκευές και μπορείτε να την επιλέξετε, είτε από την αρχική σελίδα, είτε πατώντας στο «ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ MATCH» όταν περιηγείστε στο προϊόν Studio Fix Foundation. Στη συνέχεια, θα πρέπει πάλι να δώσετε άδεια στην κάμερά σας να ανοίξει και αφού ελέγξει το φως και την απόσταση του προσώπου σας από την κάμερα, θα σας προτείνει την ιδανική απόχρωση. Pro Tip: Να μην φοράτε καθόλου μακιγιάζ και να είστε κοντά σε πηγή φυσικού φωτισμού!

Όλες αυτές οι πρωτοποριακές εφαρμογές και λύσεις, προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και εκφράζουν το σύγχρονο στυλ της μάρκας, την πολυδιάστατη φιλοσοφία της, αλλά και το δυναμισμό που αποπνέει από την αρχή της δημιουργίας της υποστηρίζοντας πάντα την τάση και τις ανάγκες της κάθε εποχής και προσφέροντας το απόλυτο customer experience.

@maccosmeticsgreece
#MACCOSMETICSGREECE
www.maccosmetics.gr

Brooklynettes
Brooklynetteshttps://brooklyne.gr
Your Vibe Attracts Your Tribe

MUST

Skincare S.O.S. – 2 λάθη που κάνουμε κάθε φορά που πλένουμε το πρόσωπο μας

Πόσο δύσκολος να είναι ένας καθαρισμός προσώπου, μπορεί να...

“The Zone of Interest”: Η μεγαλύτερη φρίκη στο εξοχικό “Γαλήνη”

Η τέταρτη κατά σειρά ταινία του Jonathan Glazer “Ζώνη Ενδιαφέροντος” (μετά...

Ο Ryan Gosling και η Emily Blunt εμφανίστηκαν μαζί στο “Saturday Night Live”

Ο Ryan Gosling και η Emily Blunt αναζωπύρωσαν τη...

Φέτος το μπαλκόνι σου θα γίνει ο no 1 καλοκαιρινός προορισμός

Το μπαλκόνι όσο μικρό και να είναι, δεν παύει...

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ μιλούν για “πόλεμο κατά των δημοσιογράφων και των γυναικών”

Η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Αμάλ Κλούνεϊ, δήλωσε...

Ο θάνατος του Matthew Perry αποδίδεται σε λήψη κεταμίνης

Ο θάνατος του αμερικανοκαναδού ηθοποιού Matthew Perry, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Friends" οφείλεται σε "οξείες επιπτώσεις" της λήψης κεταμίνης, ανακοινώθηκε την Παρασκευή από...

Matthew Perry – Ο αγαπημένος μας Chandler έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών

Ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Matthew Perry, διάσημος αφού ενσάρκωσε τον Chandler Bing στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Friends”, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών,...

Να λέτε και κανένα όχι, δεν αρκεί να το γιορτάζετε

Θυμάμαι τις ιστορίες του παππού μου από το αλβανικό μέτωπο, που πολέμησε στην πρώτη γραμμή μέσα στα χιόνια και κατάφερε να γυρίσει με τα...
Brooklyne