Η νέα συλλογή της Essie σε ταξιδεύει στην καρδιά της ζούγκλας

Η νέα κολεξιόν της essie είναι ένα οδοιπορικό στην καρδιά της ζούγκλας! Έξι νέες πλούσιες αποχρώσεις για το φθινόπωρου 2020 που δεν θα ήθελες να χάσεις, μιας και τα νύχια με αυτά τα χρώματα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Η νέα αυτή συλλεκτική συλλογή περιλαμβάνει 6 ζεστές γήινες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στην heart of the jungle με την απαράμιλλη ματιά της essie. Αποχρώσεις που σπάνε την παράδοση και ηλεκτρίζουν.

H heart of the jungle είναι ένα μείγμα από κρεμώδης και περλέ αποχρώσεις που αιχμαλωτίζουν τα ζωντάνα και έντονα χρώματα της ζούγκλας.

Μπορείς να είσαι μια safari fashionista στη heart of the jungle καθώς κάνεις το cargo cameo σου, απλά να αφεθείς στα πουλιά του παραδείσου και αγκάλιασε το adrenaline brush. Φυσικά θα πάρει λίγη ώρα να μπεις στο swing of things προτού προχωρήσεις μπροστά, αλλά πρόσεξε. Μπορεί να ξεχωρίζεις ανάμεσα στη βλάστηση οπότε don’t be spotted από κάποιο κοντινό σου φίλο. Οπότε αναβάθμισε το μανικιούρ σου με έναν από τους έξι πλούσιους γήινους τόνους που είσαι υποχρεωμένη να waterfall in love με αυτούς.

Και μην ξεχνάς πως κάθε essie περιπέτεια ξεκινάει με ένα σωστό μανικιούρ. Καθάρισε και μετά προετοίμασε τα νύχια με την essie strong start base coat. Μετά άπλωσε δύο στρώσεις από μια ζωηρή απόχρωση από την φθινοπωρινή συλλογή και τελείωσε με το essie gel shetter top coat για -λάμψη και gel εφέ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

33 − = 31