Ένα υπέροχο film για το νέο άρωμα Korres Morning Mimosa

Δε χρειάζεται να έχεις διαβάσει το Άρωμα, το ομώνυμο βιβλίο του Ζίσκιντ για να νιώσεις τη μυστηριώδη δύναμη που ασκεί επάνω σου ένα άρωμα. Άλλωστε καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη μυρωδιά ενός αρώματος και τη συνδέει με αναμνήσεις, σκέψεις και αγαπημένες στιγμές.

korres-eau-de-toilette-morning-mimosaΜε αφορμή, τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η Korres προσκάλεσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς σε μία απρόσμενη δική τους “ένωση” για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη, προκειμένου να δημιουργήσουν πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα της συλλογής Korres.

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα KORRES – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που ‘ξύπνησαν’ από τις αρωματικές νότες. Αφετηρία τους ο αισθησιασμός, η ανέφελη διάθεση. Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης – των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό.

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μαγικό μέσα από  το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο μοναδικά ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).

Το πρώτο άρωμα της νέας σειράς του Korres με όνομα morning mimosa περιέχει ροζ πιπέρι ή baie rose και είναι ένα μούρο ήπια γλυκό, που αποπνέει νότες μπαχαρικών και τριαντάφυλλου.

Πάτα play και δες το πρώτο film αυτής της συνεργασίας!

 

Written + Directed by Vasilis Kekatos @vasilis_kekatos
Choreographed by Andonis Foniadakis @andonisfoniadakis
Music by Kid Moxie @kid.moxie
Dancers Sevasti Zafeira @sevastizafeira + Despina Lagoudaki @despina.lagoudaki
For @korres.athens

Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Νικητάκη

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 5 = 7