Το ολοκαίνουριο προϊόν Dior που αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος και χαρίζει λάμψη

2 χρόνια νεότερη σε μόλις 1 εβδομάδα.

Κάτι περισσότερο από μια λοσιόν, αυτό το πανίσχυρο προϊόν επιτάχυνσης της κυτταρικής ανάπλασης έχει την ικανότητα να δρα από την επιφάνεια προς το επίπεδο των βλαστοκυττάρων, για να χαρίζει εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα που δείχνει 2 χρόνια νεότερο σε μόλις 1 εβδομάδα.

Πίσω από αυτό το επαναστατικό προϊόν Dior κρύβεται η longoza, ένα θρυλικό λουλούδι της Μαδαγασκάρης, γνωστό ως «λουλούδι-φοίνικας», καθώς έχει την ικανότητα να αναβιώνει σε επιθετικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Αλλά και η επιθυμία μας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την αναπλαστική του δύναμη, ώστε να δρα ενάντια στην «κυτταρική εξουθένωση»5, το φαινόμενο που έχει διαπιστωθεί από τον Dior ότι επιταχύνει τη γήρανση, δημιουργεί θαμπή όψη, εξουθενώνει το δέρμα και δυσχεραίνει την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης.

Μετά από 5 χρόνια έρευνας, τα εργαστήρια του Dior σε συνεργασία με ειδικούς στη ζύμωση φυσικών συστατικών, κατάφεραν για πρώτη φορά στα χρονικά να αναπτύξουν το Μείγμα Παραγόντων Ζύμωσης-Longoza που αποτελεί καρπό μιας μοναδικής διαδικασίας πολλαπλής ζύμωσης, η οποία ονομάζεται «10X10 flash multi-fermentation». Με αυτή τη μοναδική διαδικασία, το λουλούδι longoza τίθεται σε επαφή με 10 παράγοντες ζύμωσης φυσικής προέλευσης για 10 ημέρες, απελευθερώνοντας ένα νέο πλούσιο μείγμα δραστικών μορίων, τα οποία έχουν πρωτοφανή βιοδιαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα να απορροφώνται από το δέρμα με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Χρησιμοποιώντας 75% συγκέντρωση του Μείγματος Παραγόντων ΖύμωσηςLongoza, τα εργαστήρια του Dior επεκτείνουν τα όρια του εφικτού. Ενισχυμένες από αυτήν την επιπλέον ενέργεια, οι 5 πρωτεΐνες που χαρακτηρίζουν την ποιότητα του δέρματος επανενεργοποιούνται, ώστε να δρουν ταυτόχρονα στις 5 παραμέτρους της νεότητας και να αποκαλύπτουν φωτεινό, ενυδατωμένο, λείο, σφριγηλό και ανθεκτικό δέρμα που σφύζει από ζωή. Το δέρμα δείχνει 4 φορές πιο αναζωογονημένο σε 1 μήνα.

80% των παραγόντων γήρανσης του δέρματος σχετίζονται άμεσα με τον τρόπο ζωής και τους επακόλουθους παράγοντες στρες. Αυτοί οι χρόνιοι ή περιστασιακοί παράγοντες στρες στους οποίους υπερεκτίθεται το δέρμα οδηγούν σε αποδυνάμωση των μιτοχονδριακών λειτουργιών, οι οποίες ευθύνονται για την ενέργεια των κυττάρων. Έτσι επέρχεται η λεγόμενη κυτταρική κόπωση ή εξουθένωση. Τα κύτταρα δεν αναπλάθονται εξίσου εύκολα και δεν παράγουν πλέον τα απαραίτητα στοιχεία που διατηρούν την ποιότητα του δέρματος.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η κούραση αποτυπώνεται στα χαρακτηριστικά: η επιδερμίδα δείχνει θαμπή, το δέρμα είναι αφυδατωμένο, ανομοιόμορφο και λιγότερο τονωμένο και ο προστατευτικός φραγμός αποδυναμώνεται, κάνοντας την επιδερμίδα ακόμα πιο ευάλωτη στο στρες.

Η ανακάλυψη του Dior: δράση στις 5 κυτταρικές πρωτεΐνες που διασφαλίζουν την
ποιότητα του δέρματος.

Αυτή η σειρά αντιδράσεων που διαταράσσει την ισορροπία του δέρματος μας επέτρεψε να ταυτοποιήσουμε 5 βασικές κυτταρικές πρωτεΐνες που θεωρούνται «προστάτιδες» της ποιότητας του δέρματος, και να εστιάσουμε σε αυτές.

 1. Καλλικρεΐνη, η πρωτεΐνη που «ενισχύει» τη διαύγεια κι εμπλέκεται στη φυσική
  απολέπιση του δέρματος.
 2. Φιλαγκρίνη, η πρωτεΐνη που «κλειδώνει» την υγρασία κι εμπλέκεται στην
  παραγωγή φυσικών ενυδατικών παραγόντων.
 3. Ελαφίνη, η πρωτεΐνη «ενδυνάμωσης» που εμπλέκεται στην ανθεκτικότητα του
  φραγμού.
 4. Δεσμογλεΐνη, η πρωτεΐνη «λείανσης » που εμπλέκεται στη δομή του
  προστατευτικού φραγμού του δέρματος.
 5. Οκκλουδίνη, η πρωτεΐνη «καταπράυνσης» που εμπλέκεται στην κυτταρική συνοχή.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Less is more. Το νέο ελκυστικό κι εξαιρετικά μοντέρνο μπουκάλι συνδυάζει τις σμιλευμένες καμπύλες και το μινιμαλισμό, αποπνέοντας ομορφιά και δύναμη.

ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η απαλότητα του δέρματος υπερβαίνει την απλή απαλότητα. Είναι αυτή η φυσική αίσθηση και η διαύγεια που παραπέμπουν διακριτικά στην υφή του δέρματος και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

Μια εμβληματική λεπτομέρεια που αποτελεί την τελική πινελιά, το νέο εγχάρακτο λογότυπο CD κοσμεί με τη συνειρμική του δύναμη το εκτυφλωτικό ασημί πώμα από χρώμιο.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Επειδή η πολυτέλεια οφείλει να είναι υπεύθυνη, το πολύτιμο μπουκάλι έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο είναι εξίσου άκαμπτο με το γυαλί και προέρχεται από το Packaging Creation Studio του Οίκου Dior.

More

Φουλάρι – Καλωσόρισε την άνοιξη με το must item...

Βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης και το απαραίτητο αξεσουάρ για να συμπληρώσει μια ιδανική εμφάνιση δεν είναι...

Lip Gloss Nails: Το απόλυτο manicure για την Άνοιξη...

Αποτελεί κοινό μυστικό για όλες μας ότι τα κομψά, λαμπερά και ταυτόχρονα διακριτικά νύχια είναι για το...
Brooklyne