Τα νέα Eye Reviver Patches του Dior θα «ξυπνήσουν» την περιοχή των ματιών σου

Είναι η ιδανική ρουτίνα, εμπνευσμένη από τους φρενήρεις ρυθμούς των παρασκηνίων.

Τη φετινή σεζόν, το Μακιγιάζ Dior παρουσιάζει ένα νέο απαραίτητο εργαλείο κατευθείαν από
τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας του Dior για γρήγορη φροντίδα και προετοιμασία των
ματιών πριν από το μακιγιάζ: τα Eye Reviver Patches. Αυτό το σετ επιθεμάτων συνοδεύεται από έναν ορό ματιών και μαζί, δημιουργούν ένα εξειδικευμένο δίδυμο για λαμπερά και φωτεινά μάτια. Τα επιθέματα ματιών είναι ένα αξεσουάρ περιποίησης και ομορφιάς που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση.

Είναι η ιδανική ρουτίνα, εμπνευσμένη από τους φρενήρεις ρυθμούς των παρασκηνίων. Τα Eye Reviver Patches λειαίνουν και ξυπνούν την περιοχή των ματιών, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο, για να προετοιμάζεις και να φωτίζεις τα μάτια σου πριν από το μακιγιάζ. Αυτά τα επιθέματα ματιών συνδυάζονται με τον ορό ματιών Capture Totale Super Potent Eye Serum. Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή των ματιών, η δροσερή υφή γαλακτώματος του ορού απορροφάται και αφομοιώνεται άμεσα από το δέρμα.

Εμπνευσμένη από την εξειδίκευση του Dior στην επιστήμη των λουλουδιών, η σύνθεση με συστατικά 92% φυσικής προέλευσης απελευθερώνει όλη τη δύναμή της, αφήνοντας τα μάτια ξεκούραστα και γεμάτα νεανική λάμψη. Τα επιθέματα ματιών αποκαλύπτουν όλη την αποτελεσματικότητά τους όταν συνδυάζονται με τον ορό ματιών. Αφού εφαρμοστούν κάτω από τα μάτια για 10 λεπτά, προσφέρουν πραγματικά και άμεσα αποτελέσματα: δραστική ενυδάτωση σε συνδυασμό με άμεση ενίσχυση της λάμψης. Αναζωογονημένα και ξεκούραστα, τα μάτια δείχνουν φωτεινά.

Εμπνευσμένα από τις τεχνικές των makeup artist, τα Eye Reviver Patches αποτελούν ένα αναντικατάστατο προϊόν στα παρασκήνια. Αυτήν τη σεζόν, ο Dior σε προσκαλεί να γίνεις Fashion Insider και να βρεθείς στα παρασκήνια μιας επίδειξης μόδας. Τα Eye Reviver Patches αποτελούν το εμβληματικό προϊόν μιας καμπάνιας που γυρίστηκε ζωντανά στα παρασκήνια και ξεχειλίζει ενέργεια.

Τα Eye Reviver Patches είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στo ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora.gr και θα τα βρεις πατώντας εδώ

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne