Νέα Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Contour Cream της Darphin Paris για ολική αναζωoγόνηση

Η περιοχή των ματιών και των χειλιών χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για πολλούς λόγους και η Darphin το γνωρίζει καλά!

Συγκεκριμένα, η επιδερμίδα του άνω βλεφάρου είναι η πιο λεπτή από όλα τα σημεία του σώματος, λιγότερο από 1mm. Κάνουμε 21 εκφράσεις προσώπου, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με τις περιοχές των ματιών & των χειλιών. Και οι δύο περιοχές συνδέονται με τον ίδιο μυ, που είναι υπεύθυνος για τις παραπάνω κινήσεις. Οι καθημερινές εκφράσεις του προσώπου, αλλά και η γήρανση έχουν σαν αποτέλεσμα την απώλεια της δομής και του όγκου της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να παραμείνουμε νέες. Ευτυχώς στα χέρια σας έχετε τώρα το ιδανικό όπλο, τη νέα Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Contour Cream της Darphin Paris που περιέχει 88% συστατικά φυσικής προέλευσης σε μια επαναστατική σύνθεση!

FY22-Stimulskin-Eye-Lip-Close-up-Eye-2-RGBΧάρη στη τεχνολογία Deep-Infusion Oil, τα βοτανικά συστατικά συστατικά μεταφέρονται μέσω του εκχυλίσματος Rapeseed Oil. Το έλαιο αυτό επιλέγεται λόγω της συμβατότητας του με την επιδερμίδα και της ικανότητας του να μεταφέρει τα ισχυρά βοτανικά συστατικά της σύνθεσης στο ταξίδι τους στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

Το Sea Emerald που περιέχει είναι ένα δραστικό φύκι βοτανικής προέλευσης που ενισχύει τη νεότητα της επιδερμίδας και έχει επιλεχθεί λόγω της ιδιότητας του να υποστηρίζει το δομικό σύστημα της επιδερμίδας.

Darphin-Stimulskin-Eye-LipΈνας έξυπνος συνδυασμός 5 πεπτιδίων για πιο σφριγηλή & ανορθωμένη όψη συμπληρώνει το αποτέλεσμα! Ο χουρμάς είναι ένα συστατικό γνωστό για την ικανότητα του να βοηθάει την παραγωγή λιπιδίων της επιδερμίδας.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένη στο να στοχεύει στις διάφορες ζώνες της επιδερμίδας (πόδι της χήνας, άνω βλέφαρο, περιοχή κάτω από τα μάτια, ρινοπαρειακή αύλακα, γωνίες χειλιών, ρυτίδες άνω χείλους) για ολική αναζωογόνησ

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne