H καμπάνια #JUSTBESMART της SKINLABO μας προσκαλεί να σκεφτούμε out of the box!

Η SkinLabo, το πρώτο ιταλικό Digital Beauty Brand, λανσάρει τη νέα καμπάνια #JustBeSmart, η οποία μας προσκαλεί να σκεφτούμε out of the box ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές.

Οι έξυπνες επιλογές είναι αυτές που πηγάζουν από το ένστικτό μας και μας βοηθούν να βρούμε νέους, ασυνήθιστους τρόπους για να κάνουμε ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Το #JustBeSmart είναι το hashtag που αποτυπώνει την ουσία και τη φιλοσοφία της SkinLabo, με ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα το οποίο απευθύνεται σε μια κοινότητα που έχει πλέον περισσότερα από 700.000. Πρόκειται για μια ποικιλόμορφη κοινότητα, που περιλαμβάνει ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας και κοινωνικού υπόβαθρου, τους οποίους ενώνει ένας κοινός παρονομαστής: ότι ζουν την ζωή τους έξυπνα, με τον δικό τους τρόπο!

Στην καμπάνια #JUSTBESMART, το SkinLabo “S*” με τη λάμψη του μετατρέπεται σε σύμβολο μιας SMART γενιάς που ξέρει να επιλέξει το καλύτερο για τον εαυτό της, σκέφτεται out of the box και ταυτίζεται με τις αξίες του brand. Στην πραγματικότητα, το SkinLabo είναι το έξυπνο brand ομορφιάς :

  • Smart προϊόντα σχεδιασμένα γύρω από πραγματικές ανάγκες, με καθαρές φόρμουλες, αποτελεσματικά και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά και βιώσιμη συσκευασία.
  • Smart τιμή χάρη στις online πωλήσεις και το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει, παρέχοντας προϊόντα άμεσα προς τον καταναλωτή, εξαλείφοντας το περιττό κόστος για τον τελικό πελάτη. Έτσι, μπορεί και προσφέρει υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.
  • Smart serviceμε me συμβούλους ομορφιάς που απαντούν σε 15 γλώσσες, πάντα έτοιμοι να παρέχουν βοήθεια στους πελάτες μέσω τηλεφώνου, WhatsApp, chat, website και κοινωνικών μέσων δικτύωσης 24/7.

#JUSTBESMART, DIGITAL CAMPAIGN

Περισσότεροι από 700 από τους brand influencers και smart φίλοι σε όλη την Ευρώπη δίνουν τη δική τους εξήγηση μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που μοιράζονται σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες. Όλοι τους θα λάβουν ως δώρο το smart uniform: ένα εμβληματικό t-shirt και καπέλο με χαρακτηριστικό το λαμπερό S* του SkinLabo.

Η εκστρατεία ενισχύεται με την κυκλοφορία τριών βίντεο συναισθηματικού περιεχομένου, τα οποία θα αφηγούνται τις αξίες του brand από τη φιλοσοφία του κοινού της SkinLabo και μοιράζονται την ίδια smart στάση, προσεγγίζοντας όλες τις ηλικίες και ανάγκες. Το πρώτο βίντεο θα περιλαμβάνει αφηγήσεις από διεθνή opinion leaders για τις καθημερινές smart επιλογές τους! Ενώ τα άλλα δύο βίντεο, θα αποτυπώνουν το πορτραίτο του smart generation της SkinLabo. Συγκεκριμένα, το δεύτερο βίντεο επικεντρώνεται στις πολύπλευρες προσωπικότητες εκείνων που ξέρουν να επιλέγουν έξυπνα, ακολουθώντας τα ένστικτά τους και ακολουθώντας έναν out of the box τρόπο σκέψης. Το τρίτο βίντεο θα αφορά τις επιλογές που «νιώθουμε στο πετσί μας», για την προσοχή και φροντίδα που πρέπει να δώσουμε στον εαυτό σας και τονίζει πως δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα: ο  καθένας έχει το δικό του μυστικό. Σε αυτό το τελευταίο βίντεο θα συμμετέχει το πρόσωπο της καμπάνιας: Laura Barriales, ηθοποιός, μοντέλο και αναγνωρισμένο πρόσωπο στην ιταλική και ισπανική τηλεόραση.

Το μήνυμα  #JUSTBESMART που εμφανίζεται σε κάθε βίντεο αποτελεί μια πρόσκληση για όλους μας να κάνουμε σωστές επιλογές, παραμένοντας πιστοί στον εαυτό μας.

SMART ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το να κάνεις έξυπνες επιλογές κάθε μέρα σημαίνει να νοιάζεσαι τους άλλους και να δίνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου σε όσους έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια του #JUSTBESMART, η SkinLabo, η οποία ήταν πάντα στο πλευρό των γυναικών, επικεντρώνεται στην ευημερία και την υγεία των ανθρώπων και επέλεξε να υποστηρίξει τη Doctors with Africa CUAMM, έναν από τους πιο δραστήριους ιταλικούς μη κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας για την προώθηση και προστασία της υγείας των αφρικανικών πληθυσμών.

Με την υποστήριξη της SkinLabo, το Doctors with Africa CUAMM θα ανακαινίσει τις εγκαταστάσεις και θα παρέχει νέο εξοπλισμό στο θάλαμο μητρότητας του Κέντρου Υγείας Anyeke στην Ουγκάντα, όπου γίνονται περισσότερες από 1.500 γεννήσεις κάθε χρόνο. Για αυτό το σκοπό έχει δημιουργηθεί ένας οργανισμός που εργάζεται απευθείας στον χώρο, χωρίς μεσάζοντες, ώστε να προσφέρει πραγματική και άμεση βοήθεια. Με στόχο την πλήρη διαφάνεια, υπάρχει η δυνατότητα για όλους να παρακολουθήσουν την πρόοδό του έργου, σε πραγματικό χρόνο.

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne