Το νέο ανδρικό άρωμα του Issey Miyake αποτελεί ωδή στη δύναμη των ηφαιστείων αλλά στην υποθαλάσσια τους διάσταση

Με το λανσάρισμα του Fusion d’Issey, υπήρξε ήδη μια έκφραση της φυσικής δύναμης: μια ηφαιστειακή έκρηξη στη γη

Στα βάθη της θάλασσας αμέτρητα ηφαίστεια υπάρχουν, που μερικές φορές ξυπνούν. Αυτή η ένταση της μαγνητικής τους δύναμης είναι η υπογραφή του Fusion d’Issey Extrême.

Με το λανσάρισμα του Fusion d’Issey, υπήρξε ήδη μια έκφραση της φυσικής δύναμης: μια ηφαιστειακή έκρηξη στη γη. Σήμερα η εξερεύνηση συνεχίζεται, αλλά κάτω από το νερό. Η έκδοση Extrême αντικατοπτρίζει την ακραία δροσιά των βαθιών ρεμάτων και την θερμότητα των ηφαιστείων. Μια νέα ένωση που δημιουργείται από την έντονη αντίθεση του ζεστού και του κρύου.

IM-FUSION-EXTREME-2021-Olfactive-Pyramide-Bottle-RVB-Web-1x1Νέα αρωματική ένταση

Το μπουκάλι κομψό και επιβλητικό. Σκοτεινό μπλε, τόσο μυστηριώδες όσο και τα ανεξερεύνητα βάθη της θάλασσας. Το εμβληματικό μαύρο καπάκι βυθίζεται σε ένα χρώμα που προκαλεί τη μαγεία του οψιδιανού, του πολύτιμου αυτού πετρώματος που δημιουργείται από την έκρηξη των ηφαιστείων. Το όνομα του αρώματος γραμμένο με δύναμη και ένταση πάνω σε πορτοκαλί λάβα, ενισχύεται από την δύναμη της λέξης Extrême. Το Fusion d’Issey Extrême παίζει με τις αντιθέσεις: η δροσιά αυξάνει, η θερμότητα εντείνεται. Η έκδοση Extrême αναπτύσσει δυναμικά την υπογραφή fougère, τονίζοντας την αντίθεση με την παρουσία των μπαχαρικών. Το άρωμα ανοίγει με φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών, περγαμόντο και κάρδαμο. Η καρδιά του αρώματος είναι γύρω από μια ηλιακή συμφωνία που προσφέρει έντονη φρεσκάδα, ενώ συνυπάρχουν αρμονικά η μέντα, η καρύδα και η λεβάντα. Η ένταση του ηφαιστειακού δάσους αποκαλύπτεται μέσα από το σανδαλόξυλο και το πατσουλί. Η Nathalie Lorson δημιούργησε «μια παγωμένη ηφαιστειακή έκρηξη» με το Fusion d’Issey Extrême. Αποφάσισε να επαναφέρει ένα κλασσικό fougère, ενορχηστρώνοντας το με την δύναμη των ηφαιστείων αλλά στην υποθαλάσσια τους διάσταση. Στη σύνθεση, το κρύο γίνεται πυρακτωμένο, σαν η λάβα να είχε διαφύγει από τα βάθη του ωκεανού. «Αυτό που ήθελα να μεταφέρω με το άρωμα είναι αυτό το γρήγορο σοκ, σαν την λάβα να ρέει σε πολύ κρύο νερό», δηλώνει η Nathalie Lorson.

Ένας νέος κόσμος με εικόνες

Από τα μυστηριώδη βάθη της θάλασσας ένα μπουκάλι γεννιέται! Το Fusion d’Issey Extrême βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου που έχει αναδυθεί από την άβυσσο, περιτριγυρισμένο από νερό. Για τον Issey Miyake, η λεπτομέρεια έχει μεγάλη σημασία. Το μαύρο καπάκι φτιαγμένο σαν λαξευμένη πέτρα και το όνομα Fusion d’Issey με πορτοκαλί γράμματα στο χρώμα της λάβας, συναντά το νέο όνομα με δύναμη και αποφασιστικότητα: Extrême.

Fusion d’Issey Saga

Η νέα ιστορία που αφηγείται μέσα από τα αρώματα του ο Issey Miyake, αποτίει φόρο τιμής στη φύση με τη δύναμη και την ενέργεια που μεταφέρει η ιστορία των ηφαιστείων στον πλανήτη Γη. To Fusion d’Issey περιέχει λεμόνι, καρύδα, δεντρολίβανο και γεράνι. Ένα άρωμα αντιθέσεων, ζωντάνιας και ενέργειας. Το Fusion d’Issey Extrême συνεχίζει την ιστορία. Αποκαλύπτει μια νέα δύναμη, μια νέα αντίθεση.

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne