Τα αρώματα Banana Republic τώρα αποκλειστικά στο Scarlet Beauty

Τα αρώματα Banana Republic αποδίδουν φόρο τιμής στην κληρονομιά του brand. Είναι σε απόλυτη αρμονία με την εικόνα μίας μοντέρνας αλλά εκλεπτυσμένης και κομψής απλότητας.

Το σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς Scarletbeauty.gr, έχοντας στη συλλογή του πλήθος διάσημων Premium Βrands, συνεχίζει να διευρύνει το portfolio του καλωσορίζοντας  τα αρώματα του οίκου Banana Republic, κατά αποκλειστικότητα για την Ελληνική αγορά.

Ο οίκος Banana Republic ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης, των αξεσουάρ και των καλλυντικών σε περισσότερα από 700 σημεία παγκοσμίως. Επικεντρώνεται στο να δημιουργεί μοντέρνα, ευέλικτα κλασσικά στυλ, σχεδιασμένα για μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Τα αρώματα Banana Republic αποδίδουν φόρο τιμής στην κληρονομιά του brand. Είναι σε απόλυτη αρμονία με την εικόνα μίας μοντέρνας αλλά εκλεπτυσμένης και κομψής απλότητας.

Οι συνθέσεις τους είναι διαχρονικές, όπως και οι συσκευασίες τους και η ιστορία πίσω από αυτές. Εκφράζοντας κομψότητα και  προκαλώντας συνεχώς την αυθεντική τεχνογνωσία του Banana Republic στα υψηλής ποιότητας συστατικά,  τα αρώματα του οίκου παραμένουν ταυτόχρονα αυθεντικά και πιστά στην ελεύθερη ταυτότητα του brand.

To Scarletbeauty.gr, έχοντας ως αποστολή του να κάνει τις πιο πολυτελείς μάρκες καλλυντικών προσιτές, αναπτύσσει συνεχώς τη συλλογή του, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης, αυτής του κόσμου της ομορφιάς χωρίς περιορισμούς!

 Επισκεφτείτε το Scarletbeauty.gr και ανακαλύψτε τα μοναδικά αρώματα Banana Republic.

 

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne