Ανακαλύψτε την αποστολή του οργανισμού La Mer Blue Heart

Ο μπλε πλανήτης μας, οι χτύποι της καρδιάς μας. Περιέχουν και τα δύο σχεδόν το ίδιο ποσοστό νερού, μία αναλογία τόσο ακριβής που είναι αδύνατο να θεωρηθεί σύμπτωση. Με αυτό το δεδομένο, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τον εαυτό μας από τη θάλασσα. Η ευημερία του ωκεανού είναι και δική μας ευημερία και η προστασία του διασφαλίζει ένα λαμπρό μέλλον για όλους μας.

Η θάλασσα μέσα μας

Ανεξαρτήτως από το μέρος που ζούμε, είτε αυτό περιβάλλεται από ξηρά ή είναι παραλίμνιο, είτε έχει εύκρατο ή τροπικό κλίμα, η παλίρροια του ωκεανού αγγίζει τα πάντα και τους πάντες, καθιστώντας μας μια διεθνή κοινότητα, το μέλλον της οποίας εξαρτάται από τη θαλάσσια ευημερία.

50% του οξυγόνου της γης πηγάζει από τους ωκεανούς: Προστατέψτε τους οργανισμούς που το παράγουν υποστηρίζοντας τη φύτευση μαγκρόβιων και θαλάσσιων μακροφύτων.

H θάλασσα έχει γίνει 30% πιο όξινη τα τελευταία 200 χρόνια λόγω των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα: Περιορίστε τα ταξίδια με αυτοκίνητο και εξοικονομήστε 0,45 Kg άνθρακα για κάθε μίλι που δεν οδηγείτε.

80% της θαλάσσιας ρύπανσης προέρχεται από την ενδοχώρα: Συμμετέχετε σε προγράμματα καθαρισμού της συνοικίας σας -ακόμη και οι τοπικές πράξεις έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο.

Ο αντίκτυπος & η δέσμευση της La Mer

Η θάλασσα είναι η πηγή τόσων πολλών θαυμάτων: του οξυγόνου που μας συντηρεί, της τροφής που μας θρέφει, ακόμα και για τα φύκια που τροφοδοτούν τις συνθέσεις μας. Σε αντάλλαγμα αυτών των δώρων από τη θάλασσα, η La Mer υπόσχεται την προστασία της -μια ενέργεια που εκτιμάται με πάνω από 15 χρόνια βοήθειας στην προσπάθεια διατήρησης των ωκεανών σε όλο τον κόσμο. Και μόλις άρχισε.

Σημαντικά ορόσημα:

Το 2017 ιδρύθηκε ο οργανισμός La Mer Blue Heart Oceans Fund ως ένα μέσο να πραγματοποιούνται φιλανθρωπικές συνεισφορές που ενισχύουν τις προσπάθειες προστασίας των ωκεανών.

Το 2018 η υποστήριξη  του Οργανισμού Oceano Azul Foundation οδηγεί στην ανακάλυψη του LUSO, ενός Yποθερμικού Πεδίου στην περιοχή των Αζορών, μίας ζώνης μοναδικής βιολογικής, γεωλογικής και χημικής σημασίας που συγκαταλέγεται πλέον στις θαλάσσιες προστατευόμενες περιοχές.

Το 2019 με τη βοήθεια του La Mer Blue Heart Oceans Fund, ο οργανισμός Nature Conservancy φυτεύει 400,000 μαγκρόβια στην Καραϊβική.

Το 2020, η πρωτοβουλία της EarthEcho’s 30X30 έχει ως σκοπό να εδραιώσει ένα παγκόσμιο νεανικό κίνημα για την προστασία του 30% των ωκεανών μας έως το 2030.

Επίσης, η La Mer δεσμεύεται ότι, μέχρι το τέλος τους 2025, πάνω από το 75% των συσκευασιών La Mer θα είναι ανακυκλωμένες, ανακυκλώσιμες, επανασυπληρώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες.

More

“Glitz + Genes”: Η Φιλάνθη Μπογέα επιστρέφει με τη...

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Φιλάνθη Μπογέα φέτος επιστρέφει με τη νέα ανατρεπτική της συλλογή που ονομάζεται “Glitz...

Ολόκληρη η ζωή της Amy Winehouse ήταν μια ερωτική...

Δεν ξέρω αν όλα όσα είδα στην ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse είναι αλήθεια. Αυτό...
Brooklyne