Ανακαλύψτε την αποστολή του οργανισμού La Mer Blue Heart

Ο μπλε πλανήτης μας, οι χτύποι της καρδιάς μας. Περιέχουν και τα δύο σχεδόν το ίδιο ποσοστό νερού, μία αναλογία τόσο ακριβής που είναι αδύνατο να θεωρηθεί σύμπτωση. Με αυτό το δεδομένο, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τον εαυτό μας από τη θάλασσα. Η ευημερία του ωκεανού είναι και δική μας ευημερία και η προστασία του διασφαλίζει ένα λαμπρό μέλλον για όλους μας.

Η θάλασσα μέσα μας

Ανεξαρτήτως από το μέρος που ζούμε, είτε αυτό περιβάλλεται από ξηρά ή είναι παραλίμνιο, είτε έχει εύκρατο ή τροπικό κλίμα, η παλίρροια του ωκεανού αγγίζει τα πάντα και τους πάντες, καθιστώντας μας μια διεθνή κοινότητα, το μέλλον της οποίας εξαρτάται από τη θαλάσσια ευημερία.

50% του οξυγόνου της γης πηγάζει από τους ωκεανούς: Προστατέψτε τους οργανισμούς που το παράγουν υποστηρίζοντας τη φύτευση μαγκρόβιων και θαλάσσιων μακροφύτων.

H θάλασσα έχει γίνει 30% πιο όξινη τα τελευταία 200 χρόνια λόγω των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα: Περιορίστε τα ταξίδια με αυτοκίνητο και εξοικονομήστε 0,45 Kg άνθρακα για κάθε μίλι που δεν οδηγείτε.

80% της θαλάσσιας ρύπανσης προέρχεται από την ενδοχώρα: Συμμετέχετε σε προγράμματα καθαρισμού της συνοικίας σας -ακόμη και οι τοπικές πράξεις έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο.

Ο αντίκτυπος & η δέσμευση της La Mer

Η θάλασσα είναι η πηγή τόσων πολλών θαυμάτων: του οξυγόνου που μας συντηρεί, της τροφής που μας θρέφει, ακόμα και για τα φύκια που τροφοδοτούν τις συνθέσεις μας. Σε αντάλλαγμα αυτών των δώρων από τη θάλασσα, η La Mer υπόσχεται την προστασία της -μια ενέργεια που εκτιμάται με πάνω από 15 χρόνια βοήθειας στην προσπάθεια διατήρησης των ωκεανών σε όλο τον κόσμο. Και μόλις άρχισε.

Σημαντικά ορόσημα:

Το 2017 ιδρύθηκε ο οργανισμός La Mer Blue Heart Oceans Fund ως ένα μέσο να πραγματοποιούνται φιλανθρωπικές συνεισφορές που ενισχύουν τις προσπάθειες προστασίας των ωκεανών.

Το 2018 η υποστήριξη  του Οργανισμού Oceano Azul Foundation οδηγεί στην ανακάλυψη του LUSO, ενός Yποθερμικού Πεδίου στην περιοχή των Αζορών, μίας ζώνης μοναδικής βιολογικής, γεωλογικής και χημικής σημασίας που συγκαταλέγεται πλέον στις θαλάσσιες προστατευόμενες περιοχές.

Το 2019 με τη βοήθεια του La Mer Blue Heart Oceans Fund, ο οργανισμός Nature Conservancy φυτεύει 400,000 μαγκρόβια στην Καραϊβική.

Το 2020, η πρωτοβουλία της EarthEcho’s 30X30 έχει ως σκοπό να εδραιώσει ένα παγκόσμιο νεανικό κίνημα για την προστασία του 30% των ωκεανών μας έως το 2030.

Επίσης, η La Mer δεσμεύεται ότι, μέχρι το τέλος τους 2025, πάνω από το 75% των συσκευασιών La Mer θα είναι ανακυκλωμένες, ανακυκλώσιμες, επανασυπληρώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες.

NIVEA LUMINOUS630® BODY RANGE: Ένα λαμπερό event για την περιποίηση σώματος από τη NIVEA

Την Πέμπτη 23 Μάϊου, με θέα τη μαγευτική glass pool του Life Gallery Boutique Hotel, η NIVEA γιόρτασε τα δυο νέα λανσαρίσματα της σειράς...

Η Mila Kunis στο καστ του “Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”

Η ταινία "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery", η δεύτερη συνέχεια των περιπετειών του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ σε σκηνοθεσία Rian Johnson εμπλουτίστηκε...

H Veronica Leoni ορίστηκε διευθύντρια δημιουργικού του Calvin Klein

Ο Calvin Klein επιστρέφει στην πασαρέλα με τη Veronica Leoni στον ρόλο της διευθύντριας δημιουργικού συλλογών. Κάτοχος του βραβείου LVMH 2023 και ιδρύτρια του brand...

Η δυνατή φιλία της Nicole Kidman με την Jennifer Aniston και τη Naomi Watts

H Jennifer Aniston μίλησε για τη φιλία της με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Nicole Kidman καθώς συμμετείχαν σε συζήτηση του "Hollywood Reporter" μαζί...
Brooklyne