Αυτό είναι το toner που χρησιμοποιεί η Rosie Huntington-Whiteley για να αποκτήσει πορσελάνινο δέρμα

Αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις, και σίγουρα αυτό που βοήθησε κι εκείνη, είναι η απαλή καθημερινή απολέπιση μέσω ενός ειδικού scrub που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βράδυ, και στη συνέχεια μέσω οξέων, που θα εντάξεις στη ρουτίνα σου.

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι supermodel, ηθοποιός, επιχειρηματίας… (η λίστα δεν έχει τελειωμό) με ένα έντονο μινιμαλιστικό και ουδέτερο στιλ, λατρεύει τη σκανδιναβική διακόσμηση και κάνει όμορφες εμφανίσεις που αξίζουν την προσοχή όλων των fashionistas. Η ίδια, όμως, έχει εξαιρετικές γνώσεις για το skincare, κάτι που φαίνεται και μέσα από την εταιρίας της, Rose Inc., που ολοένα και αυξάνεται σε αναγνωρισιμότητα. Η καλλονή που έχει δουλέψει με μερικούς από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες της ομορφιάς από τότε που ήταν έφηβη, φαίνεται να ξέρει τι προϊόντα κάνουν καλό στην επιδερμίδα της και ποια θα κάνουν καλό και στη δική σου, εάν την ακούσεις.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της, το δέρμα της υπέφερε για αρκετά χρόνια από ακμή, οπότε θέλησε να δημιουργήσει προϊόντα για το brand της, τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες με ακμή -και όχι μόνο φυσικά-, και που θα προσφέρουν στο δέρμα ένα model like εφέ. Τα πάντα στη σειρά Rose Inc. είναι μη φαγεσωρογόνα, δηλαδή δε φράζουν τους πόρους, ενώ υπάρχει και το διάσημο προϊόν με AHAs, το οποίο είναι και προσωπικό της αγαπημένο, επειδή κάνει μια ήπια καθημερινή απολέπιση. Δες παρακάτω ποιο είναι αυτό.

Το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Το απολεπιστικό toner της εταιρίας της, το Skin Resolution Clarifying Toner, είναι το skincare προϊόν που χρησιμοποιεί ξανά και ξανά στη ρουτίνα της. Αυτό που έχει μάθει για το δέρμα με τάση ακμής είναι ότι είναι ένας συχνός τύπος δέρματος. Και αντί να προσπαθείτε να το διορθώσετε πλήρως, πρέπει να το διαχειριστείτε. Αυτό που έμαθε και μοιράστηκε και η ίδια είναι ότι ο κύκλος εργασιών των κυττάρων μας είναι κάπως υποτονικός. Έτσι, σε έναν πόρο, ο κυτταρικός κύκλος είναι συχνός και συμβαίνει συνέχεια, οπότε όταν έχεις δέρμα με τάση για ακμή, αυτός ο κύκλος εργασιών είναι πιο αργός. Εκεί δημιουργείται συσσώρευση και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα σπυράκι.

Αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις, και σίγουρα αυτό που βοήθησε κι εκείνη, είναι η απαλή καθημερινή απολέπιση μέσω ενός ειδικού scrub που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βράδυ, και στη συνέχεια μέσω οξέων, που θα εντάξεις στη ρουτίνα σου. Έτσι, αυτά τα AHAs και τα γλυκολικά και τα γαλακτικά οξέα είναι πραγματικά απαραίτητα—η νιασιναμίδη, το σαλικυλικό οξύ, κ. ο. κ.- αφού μεταμορφώνουν κυριολεκτικά το δέρμα. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας χρησιμοποιεί το toner με AHAs του brand της, γιατί είναι πραγματικά ήπιο για την επιδερμίδα και τής χαρίζει αυτό το αλαβάστρινο αποτέλεσμα, που όλες θέλουμε για το πρόσωπό μας.

Το toner 

Skin Resolution Clarifying Toner, Rose Inc.

Μαρία Κουτσάκα

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne