Η Samantha Jones μέσα από τις καλύτερες εμφανίσεις της

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Sex And The City, η σειρά που άφησε στον καθένα από εμάς ένα διαφορετικό αποτύπωμα σχετικά με το σεξ. Απενοχοποιήθηκαν ταμπού, αποδομήθηκαν ιδέες και όλα αυτά μέσα από 4 διαφορετικές πρωταγωνίστριες που σε προσκαλούσαν να ταυτιστείς μαζί τους. Carrie, Charlotte, Miranda αλλά ότι και να λέμε Samantha.

Η Samantha Jones (aka Kim Cattrall) έμμελε να γίνει η “μαμά” μας. Μας έδειξε ένα πλανήτη που τολμούσαμε να κοιτάξουμε μόνο μέσα από την κλειδαρότρυπα, και πάντα με το φόβο μη μας δεί κανείς γιατί “τι θα πει η γειτονιά”.

Η θεά λοιπόν δεν επέστρεψε στα γυρίσματα του reboot της σειράς και ομολογούμε πως ο Sex And The City κόσμος μας δε θα είναι ποτέ πια ο ίδιος. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει οπτικά η ιμιτασιόν Samantha, καθώς κάποια πράγματα είναι ιδέες και δεν δέχονται αντικαταστάτη (ας λέγανε ότι πήγε στο φεγγάρι καλύτερα θα το παίρναμε).

Ας θυμηθούμε λοιπόν μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις της κ. Jones:

 

 

Edie Sedgwick
Δεν έχει σημασία τι θα φορέσεις αρκεί να μην καταφέρει να σε φορέσει αυτό που επέλεξες. Δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς, τι θεωρείς ότι είναι λάθος γιατί μπορεί να είναι αντικειμενικά σωστό, εξάλλου συνήθως βρίσκουμε έμπνευση εκεί που δεν την περιμέναμε. Είμαι η Eddie, αγαπώ τη μόδα αλλά ίσως από μια δική μου οπτική. Αν θεωρείς ότι ταιριάζουμε να με διαβάζεις, λοβγιου <3
Brooklyne