Η Μiss Boon είναι η απόδειξη του “Support Small Business”

Όταν ανακαλύπτουμε επιχειρηματικές προσπάθειες που έχουν ενδιαφέρον από πολλές απόψεις, ειδικά τις μέρες που ζούμε και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναικείες επιχειρηματικές κινήσεις, τότε φουσκώνουμε σαν γαλοπούλες από περηφάνεια και τις αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο.

Η Τούλα και η Ντίνα εν μέσω καραντίνας, με τις κανονικές τους έως τότε δουλειές να περνάνε κρίση, η καθεμία για ξεχωριστούς λόγους, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μικρό eshop με παιδικά είδη, με εκπαιδευτικά βιωματικά παιχνίδια με οικολογικό χαρακτήρα, σχολικά από Ευρωπαϊκές εταιρείες που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον, είδη βρεφανάπτυξης με πολύ ξεχωριστά gadgets για τα μωράκια και τις μανούλες αλλά ενσωματώσανε και μικρές ελληνικές εταιρείες είτε με βιολογικά καλλυντικά προϊόντα είτε με λευκά είδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Boon (@missboon.gr)

Η MISS BOON, ελληνιστί Η Κυρία Φασολίνα, είναι μια υπέροχη μικρή online boutique με πολύ ξεχωριστά και με προσοχή επιλεγμένα προϊόντα για τους αγαπημένους της πελάτες.

Καταλαβαίνεις την προσωπική δουλειά αυτών των δύο γυναικών αν κανείς κοιτάξει τα social media τους και ειδικότερα το Instagram τους. Δεν είναι ένα eshop σαν όλα τα άλλα. Επεξεργάζονται μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο προϊόν που θα παραδώσουν στον πελάτη τους, κάνουν υπέροχα βίντεο από το showroom τους (που στεγάζεται στο σπίτι της Ντίνας), καταλαβαίνουμε πως είναι προσωπική τους υπόθεση να μπαίνουν στη MISS BOON πράγματα που αξίζει τον κόπο να αγοράσει κανείς και να μην σπαταλάμε τα λεφτά μας στις γνωστές “κινεζιές” που κυκλοφορούν στο λιανεμπόριο. Με αγάπη, αφοσίωση και βήμα-βήμα προσπαθούν αυτή η δουλειά να είναι σύντομα εκείνη που θα τους εξασφαλίσει το μέλλον. Τους το ευχόμαστε!!

Το “SUPPORT SMALL BUSSINESS” είναι ένα άλλο τίμιο κίνημα των καιρών μας, που θέλουμε να τελειώνουμε με ότι ψεύτικο ,σαθρό, κακόγουστο και να ασχολιόμαστε επιτέλους με πράγματα που έχουν νόημα και αισθητική. Η MISS BOON είναι μία από εκείνες τις μικρές ελληνικές γυναικείες επιχειρήσεις, που αξίζει κανείς να στηρίξει γιατί ο αγώνας και ο κόπος τους είναι ξεκάθαρος, ολοφάνερος και πάνω από όλα γνήσιος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Boon (@missboon.gr)

PS: όταν ρωτήσαμε γιατί κυρία Φασολίνα, μας είπαν ότι η μικρή κόρη της Ντίνας ήταν σαν ένα μικρό φασόλι όταν γεννήθηκε, μικροσκοπική και αδύναμη, την φωνάζουν ακόμα και τώρα έτσι. Γελάσαμε πολύ και την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω

Έλενα Φάκου

More

Οι πρώην σου δε θέλουν ούτε να σε βλέπουν;...

Δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι οι άνθρωποι που είχαν σχέση μεταξύ τους, μπορούν να διατηρούν επαφές και...

Quilted Jackets – Η ανοιξιάτικη σωτηρία σου έχει στυλ

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα πανωφόρι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μετάβαση από το...
Brooklyne