Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Dave Red: Tο underground chic ξενοδοχείο που είχε ανάγκη η Αθήνα

Το κτίριο που στέγαζε τα γραφεία του Κ.Κ.Ε. ανακαινίστηκε χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα του και μετατράπηκε σε ένα hotel που το παλιό μωσαϊκό δένει με το μέταλλο και την φθαρμένη τεχνοτροπία στους τοίχους χαρίζοντας δωμάτια με retro και kinky ατμόσφαιρα

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Έλειπε. Χρειαζόταν. Για την ακρίβεια, ήταν απαραίτητο. Και επιτέλους, ο όμιλος Brown Hotel, χάρισε στο κέντρο της Αθήνας ένα ξενοδοχείο με urban vibes, vintage αισθητική και μεγάλη ιστορία.

viber-image-2021-10-24-15-41-52-597Το κτίριο που στέγαζε τα γραφεία του Κ.Κ.Ε. ανακαινίστηκε χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα του και μετατράπηκε σε ένα hotel που το παλιό μωσαϊκό δένει με το μέταλλο και την φθαρμένη τεχνοτροπία στους τοίχους χαρίζοντας δωμάτια με retro και kinky ατμόσφαιρα. Είναι κυρίως μικρά και διακοσμημένα με minimal leftovers από τα 70s και τα 80s. Εξαιρείται η σουίτα στον ένατο όροφο. The big thing.

viber-image-2021-10-24-15-42-07-057Σε κάποια θα βρεις ιδιαίτερα στρογγυλά κρεβάτια, σε μερικά μπαλκόνι, σε όλα κυριαρχεί η κόκκινη απόχρωση στα φώτα και τα τηλέφωνα έχουν καντράν. Ναι, μπαίνοντας μέσα, οι φανταστικές αυτές χρονοκάψουλες θα σε γυρίσουν πίσω στα χρόνια που άκουγες μουσική από πικάπ και όταν δεν άκουγες καλά στη γραμμή έλεγες στον συνομιλητή σου ” πάρε το μηδέν “.
viber-image-2021-10-24-15-41-47-620
Το Dave Red Son Of A Brown θα μπορούσε να είναι μια sexy φαντασίωση. Οι διάδρομοί του μοιάζουν σαν να σε οδηγούν σε ανεξερεύνητες αίθουσες που θα αναζητήσεις τον ερωτισμό, όμως ταυτόχρονα το μπιλιάρδο και τα old school video games στον χώρο του εστιατορίου θα σε γεμίσουν με ζεστή νοσταλγία για τα περασμένα χρόνια της αθωότητας. Ο συνδυασμός είναι μοναδικός. Ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ένα χώρο που εξ ορισμού αγαπάει τη διαφορετικότητα. Οπωσδήποτε LGBTQ+ friendly και value for money είναι δυο βασικά στοιχεία που αξίζει να αναφερθούν.
viber-image-2021-10-24-15-41-50-025
Μπορείς να απολαύσεις ένα γλυφιτζούρι κάνοντας check in στην ρεσεψιόν, να φας pop corn διαβάζοντας την βιογραφία της Marilyn Monroe στη βιβλιοθήκη του lobby, να χορέψεις ξέφρενα στο υπόγειο club και φυσικά να διανυκτερεύσεις σε ένα χώρο που είναι πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο: είναι μια εμπειρία. Το Dave Red Son Of A Brown ξέρει πολύ καλά πως ” Normal Gets You Nowhere” κι εμείς καταλάβαμε ότι ” You should absolutely Get There”, στο ξενοδοχείο που ξέρει καλύτερα από οποιοδήποτε την ταυτότητα του κέντρου της Αθήνας.
Έλενα Φάκου
Έλενα Φάκου
Είχα ένα όνειρο: μια μέρα να μπορέσω να γράφω ελεύθερα σε ένα καλαίσθητο μέσο που εξυπηρετεί μόνο την ανεξάρτητη ενημέρωση. Έγινε πραγματικότητα. Λέγεται Brooklyne και είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Όπως δηλαδή κι εγώ η ίδια. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα εδώ, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Θα είμαστε πάντα ανοιχτά.
Brooklyne