Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Cinemaκιγιάζ: Black Swan

Tο σημερινό Cinemaκιγιάζ είναι επηρεασμένο από το graphic eyeliner και επέλεξα το "Black Swan", γιατί στις περισσότερες σκηνές παρουσιάστηκε σαν τάση στην πιο καλλιτεχνική της μορφή

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Πιθανότατα θα έχεις δει στο Instagram μακιγιάζ με graphic eyeliner, μιας και εξακολουθεί να είναι στις top τάσεις και για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για ένα φουτουριστικό look που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούταν περισσότερο σε φωτογραφίσεις ή performances.

Tο σημερινό Cinemaκιγιάζ είναι επηρεασμένο από το graphic eyeliner και επέλεξα το “Black Swan”, γιατί στις περισσότερες σκηνές παρουσιάστηκε σαν τάση στην πιο καλλιτεχνική της μορφή.

Φέτος, λοιπόν, το αγαπημένο μαύρο eyeliner γίνεται πιο εντυπωσιακό, τόσο στο σχήμα (ανάποδο cat eye, περίεργα κοψίματα και φυσικά graphic λεπτομέρειες), όσο και και στις επιλογές των χρωμάτων και να επιλέξεις ότι χρώμα σου αρέσει για να δώσει στο μακιγιάζ αυτό το κάτι παραπάνω.

a32797a

Για να κάνεις ένα ωραίο eyeliner, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το eyeliner στη μορφή που σε βολεύει και φυσικά εξάσκηση.

sd3


Δείτε το τρέιλερ:

Μαίρη Σταμούλη

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne