Μόνη ή μαζί του: Τρία sex toys που θα δώσουν ένα kinky twist στη σεξουαλικότητά σου

Όλο και πιο συχνά τα ζευγάρια δοκιμάζουν να εντάξουν στην ερωτική τους ζωή κάποια sex toys, με τα οποία ανανεώνουν τη σχέση τους προσφέροντάς στους εαυτούς τους καινούριες εμπειρίες. Μπορεί παλαιότερα τα ερωτικά παιχνίδια να αποτελούσαν ταμπού, όμως πλέον η βιομηχανία κατασκευής sex gadgets είναι τόσο εξελιγμένη, που και ο σχεδιασμός, αλλά και η λειτουργικότητά […]

Όλο και πιο συχνά τα ζευγάρια δοκιμάζουν να εντάξουν στην ερωτική τους ζωή κάποια sex toys, με τα οποία ανανεώνουν τη σχέση τους προσφέροντάς στους εαυτούς τους καινούριες εμπειρίες.

Μπορεί παλαιότερα τα ερωτικά παιχνίδια να αποτελούσαν ταμπού, όμως πλέον η βιομηχανία κατασκευής sex gadgets είναι τόσο εξελιγμένη, που και ο σχεδιασμός, αλλά και η λειτουργικότητά τους προκαλούν εντυπωσιασμό. Τα μοντέρνα sex toys είναι κομψά, αποτελεσματικά, πρακτικά και έχουν υψηλές προδιαγραφές.

Η Durex, διαθέτει στην συλλογή της ερωτικά βοηθήματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι τόσο κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών όσο και κατά την ίδια τη σεξουαλική επαφή . Σκοπός τους είναι αφ’ενός ο έντονος ερεθισμός της γυναίκας, ώστε να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη συνέχεια το σεξ και αφ΄ετέρου, η διατήρηση της στύσης του άνδρα κάτι το οποίο έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τους δυο. Τα συγκεκριμένα sex toys δε, μπορούν και τα δυο φύλα να τα χρησιμοποιήσουν και από μόνα τους, ώστε να απογειώσουν την απόλαυση κατά τον αυνανισμό τους.

Durex Pleasure Ring

Οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών έχουν εξομολογηθεί πως το μυστικό τους όπλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που του βοηθάει να διατηρήσουν τη στύση τους είναι ένα δαχτυλίδι πέους. Το συγκεκριμένο “κόσμημα” τοποθετείται στο πέος και προσφέρει τη μέγιστη δυνατή στύση για περισσότερη ώρα κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση στον άνδρα και ικανοποίηση στη σύντροφό του. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με προφυλακτικό, είναι ελαστικό και έχει μαλακή υφή.

Durex Diablo Ring

Αυτός ο ‘μικρός σατανάς’ είναι μια άλλη εκδοχή του δακτυλίου πέους, ο οποίος με τον ειδικό του σχεδιασμό προσφέρει επιπλέον ευχαρίστηση στη γυναίκα, αφού είναι ειδικά κατασκευασμένος για να ερεθίζει την κλειτορίδα τόσο ανατομικά όσο και μέσω δόνησης η οποία διαρκεί έως και μισή ώρα. Είναι διακριτικό σε μέγεθος και οι γυναίκες που ερωτήθηκαν για τις δυνατότητές του, ορκίζονται στο όνομά του. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, συνιστάται και η χρήση λιπαντικού Durex Natural ή Durex Play.

Durex Intense Delight Bullet

Aυτός ο μίνι δονητής δεν έχει ως σκοπό μόνο τη διείσδυση, αλλά τον εξωτερικό ερεθισμό των γεννητικών οργάνων της γυναίκας και την κλειτορίδα, τις θηλές ή τον πρωκτό, όμως μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια και στις ερωτογενείς ζώνες του άνδρα. Αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο για τα προκαταρκτικά, αφού διεγείρει το σώμα και το προετοιμάζει για την σεξουαλική επαφή. Έχει αθόρυβη λειτουργία κάτι που τον κάνει εξαιρετικά διακριτικό, είναι αδιάβροχος και η διάρκεια της λειτουργίας του φθάνει έως και τις 5 ώρες. Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε στο durexstore και στην κατηγορία sex toys.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

66 − = 61