Μετά το σεξ ιδανικά μη ρωτήσεις τα παρακάτω

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Αρκετοί μετά το σεξ έχουν όρεξη για ύπνο ενώ άλλοι όρεξη για κουβέντα. Καλό είναι να βρίσκουν μια μέση λύση ώστε να περνάνε όμορφα και οι δυο. Το pillowtalk είναι φτιαγμένο από έναν άντρα (όπου pillow βάλε μαξιλάρι) και μια γυναίκα (όπου talk βάλε κουβέντα): Ένας από τους δύο θέλει να κοιμηθεί κι άλλος να μιλήσει. Ίσως μια τρυφερή αγκαλιά, ή κάτι αστείο για να γελάσουν να είναι το ιδανικό #aftersex σκηνικό. Tι πρέπει όμως να αποφύγει είτε ένας άνδρας είτε μια γυναίκα να ρωτήσει ακριβώς τότε;

M’ αγαπάς;

Αυτή η ερώτηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε άλλη ώρα και στιγμή, αλλά αλήθεια όχι τότε. Είναι πολύ ξενέρωτο. Κι επίσης αν ο άλλος ή η άλλη σε αγαπάει, θα μπορείς να το αντιληφθείς από τον τρόπο που έγινε το σεξ που μόλις προηγήθηκε. Αν ο ένας ρωτήσει τον άλλον αν τον αγαπάει ακριβώς μετά το σεξ, μάλλον αισθάνεται ότι δεν τον αγαπάει και δυστυχώς πέφτει μέσα. Σε τελευταία ανάλυση, το σεξ και η αγάπη καλό είναι να ταυτίζονται, αλλά γενικά μην υποπέσετε στο σφάλμα ‘πουλάω σεξ για να αγοράσω συναίσθημα’. Γενικά δεν λειτουργεί.

Σου άρεσε;

Yπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάνει αυτή την ερώτηση ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα ακούσει όχι; Ακόμη κι αν δεν άρεσε στο έτερον ήμισι, δε θα το πει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή θα θελήσει απλά να αποφύγει όλο αυτό που θα επακολουθήσει. Αν κάποιος-α αισθάνεται μετά το σεξ ότι αυτο δεν άρεσε στο σύντροφό του-της, τότε μάλλον πέφτει μέσα. Ή είναι εξαιρετικά ανασφαλής και αυτό θα το βρει μπροστά του. Κανείς δεν θέλει να έχει σχέση με κάποιον που είναι γεμάτος ανασφάλειες.

Έλενα Φάκου

Έλενα Φάκου
Είχα ένα όνειρο: μια μέρα να μπορέσω να γράφω ελεύθερα σε ένα καλαίσθητο μέσο που εξυπηρετεί μόνο την ανεξάρτητη ενημέρωση. Έγινε πραγματικότητα. Λέγεται Brooklyne και είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Όπως δηλαδή κι εγώ η ίδια. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα εδώ, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Θα είμαστε πάντα ανοιχτά.
Brooklyne