Κάνεις σεξ με το σύντροφο σου και σκέφτεσαι κάποιον άλλο;

Αρχικά να διαχωρίσουμε τα είδη των φαντασιώσεων μιας γυναίκας σε αφηρημένα και συγκεκριμένα. Όταν η σκέψη μιας γυναίκας στο σεξ κινείται σε αφηρημένα πλαίσια τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και θα εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε:

Your 50 shades of Grey

Όταν μια γυναίκα λοιπόν για να ερεθιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτεται κάτι το οποίο ορίζεται ως φαντασίωση, τότε αυτό δεν απειλεί τη σχέση με το σύντροφό της: Aν λοιπόν πιάνεις τον εαυτό σου να κλείνει τα μάτια και να ονειρεύεται ότι κάνει three sοme, ότι κάνει σεξ με γυναίκα ή οτιδήποτε κινείται στη σφαίρα των φετίχ, τότε μείνε ήσυχη, δεν είναι ότι έχεις ξενερώσει με τον εραστή σου, απλώς μέσα σου υπάρχει ένας συνηθισμένος μηχανισμός που ενεργοποιείται στον εγκέφαλο κατά την σεξουαλική επαφή για να σε ερεθίσει περισσότερο και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν απειλεί  άμεσα τη σχέση σου.

Houston we have a problem

Eκεί που μάλλον είσαι αλλού, είναι όταν το πρόσωπο το οποίο φαντασιώνεσαι είναι υπαρκτό και έχει πάρει μέσα σου το ρόλο του συντρόφου σου. Αν λοιπόν, όταν κάνεις σεξ με το boyfriend σου εσύ στη θέση του σκέφτεσαι κάποιον άλλο, όπως πχ. τον καλύτερό του φίλο ( oops) ή τον καινούριο συνάδελφο στη δουλειά που είναι το #crush σου τότε ναι, έχεις φύγει με το μυαλό σου και είναι θέμα χρόνου να φύγεις και με το κορμί σου. Γιατί ως γνωστόν, μια γυναίκα έχει ήδη φύγει όταν το μυαλό της είναι αλλού.

‘Ελενα Φάκου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

+ 84 = 87