Ας καταρρίψουμε τους πιο εξωφρενικούς μύθους σχετικά με το σεξ

Το τι έχει ακουστεί, ειπωθεί και γραφτεί εκεί έξω περί σεξ έχει πλέον ξεπεράσει κάθε φαντασία. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από αυτά τα παρανοϊκά πράγματα κάποιοι ακόμη τα πιστεύουν.

Παρακάτω καταρρίπτουμε μερικούς από τους πιο εξωφρενικούς μύθους περί σεξ οι οποίοι δυστυχώς ακόμη αιωρούνται:

1. To να κάνει κάποιος πολύ σεξ είναι κάτι ντροπιαστικό

Το μόνο ντροπιαστικό είναι να λέγεται κάτι τέτοιο τη στιγμή που το σεξ είναι κάτι ευχάριστο, όμορφο και ενώνει τους ανθρώπους. Η έλλειψη σεξ δε, προκαλεί εκτός από την αποξένωση στα ζευγάρια και διάφορες αρνητικές συνέπειες στην ψυχική υγεία του ατόμου. Επομένως ο καθένας καλό είναι να κάνει όσο σεξ θέλει και μπορεί τηρώντας ως μόνο όριο τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

2.  Δεν μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος αν κάνει σεξ μέσα στο νερό

Ε, όχι. Μπορεί και παραμπορεί. Δε θα το πάρει το ποτάμι. Από τη στιγμή που το σπέρμα μπει μέσα στον κόλπο είτε το ζευγάρι βρίσκεται σε μπανιέρα, λίμνη ή σε θάλασσα αυτό δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

posters-comp-trans-Nv-BQz-QNjv4-Bqq-Vzuuqp-Fly-LIwi-B6-NTm-Jwf-SVWe-Z-v-EN7c6b-Hu2j-Jn-T83. Ο αυνανισμός κάνει την επίτευξη του οργασμού μέσω του σεξ δυσκολότερη

Αντιθέτως, ο αυνανισμός κάνει το σεξ ακόμη καλύτερο και τους οργασμούς το ίδιο. Ο λόγος είναι ότι το κάθε άτομο γνωρίζει καλύτερα το σώμα του και τους δρόμους που το οδηγούν στην κορύφωση και έτσι ξέρει πως να χειριστεί και τον εαυτό του μέσα στο σεξ.

4. Ένας άντρας με προφυλακτικό δε μπορεί να απολαύσει το σεξ όπως χωρίς να το φοράει

Ο μύθος που θέλει τους άντρες να μην απολαμβάνουν την επαφή το ίδιο φορώντας προφυλακτικό είναι κάτι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μερικούς ασυνείδητους του φύλου τους που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η ασφάλεια και η υγιεινή. Ο μεγαλύτερος λοιπόν αντίλογος σε αυτό τον ισχυρισμό είναι ότι το σεξ με προφυλακτικό προσφέρει οργασμό σε δισεκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά, επομένως, μάλλον προσφέρει αρκετή ευχαρίστηση τελικά.

dr-sex-1962-vintage-movie-poster-posters5. Αν κάνεις πολύ σεξ ο κόλπος σου θα ξεχειλώσει

6. Το πρωκτικό σεξ δεν μετράει σαν σεξ

Ολοι έχουν διαβάσει και από μία ιστορία-αστικό μύθο για την κοπέλα που έκανε μόνο anal επειδή “φυλούσε” την κανονική δυείσδυση για τον μέλλοντα σύζυγό της. Δεν ξέρουμε εάν ισχύουν ακόμη αυτές οι κάπως γραφικές περιπτώσεις  αλλά οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη μέθοδος πιάνεται κανονικά ως σεξ. Επιπλέον να ενημερώσουμε ότι εκτός από το πρωκτικό  υπάρχει και το στοματικό και το κολπικό αλλά και το χειρονακτικό. Είναι όλα είδη σεξ και μετράνε. Μάλιστα “μετράνε” ακόμη περισσότερο αν τα κάνεις καλά.

safesex-wallace

7. Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος κάνοντας κολπικό σεξ στη στάση “γυναίκα από πάνω”

Mπορείς και παραμπορείς. Επίσης μπορείς σε οποιαδήποτε στάση να μείνεις έγκυος σε όλες όσες υπάρχουν μέσα στο Kama Sutra. Αν θέλεις πραγματικά να αποφύγεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ενημερώσου από το γιατρό σου και μην επιχειρείς στάσεις στις οποίες νομίζεις ότι δεν θα συλλάβεις, γιατί δεν είναι αυτός τρόπος αντισύλληψης.

8. Η μέθοδος της διακεκομμένης συνουσίας αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης

Δεν θα το λέγαμε. Η μέθοδος της διακεκομμένης συνουσίας αποτελεί όμως σίγουρα ανεύθυνη μέθοδο πιθανής αντισύλληψης η οποία σε βάζει σε μεγάλο ρίσκο όχι μόνο για να μείνεις έγκυος αλλά και για να κολλήσεις αφροδίσια νοσήματα αφού δε χρησιμοποιείς προφυλακτικό.

9. Δεν μπορείς να κολλήσεις αφροδίσια νοσήματα από το στοματικό σεξ

Για να τελειώνουμε με αυτό, μπορείς να κολλήσεις σχεδόν όλα τα αφροδίσια νοσήματα από το στόμα όπως μπορείς τόσο από τον κόλπο όσο και από τον πρωκτό.


Έλενα Φάκου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

82 − 81 =