Dick pic: μάλλον πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να φλερτάρεις online

Όσοι από εμάς πρόλαβαν το old school φλερτ, τότε που ο βαθμός δυσκολίας να προσεγγίσεις μια κοπέλα ήταν μεγάλος και περιελάμβανε το θάρρος να την προσεγγίσεις σε δημόσιο χώρο, να ζητήσεις το σταθερό της τηλέφωνο και να αντιμετωπίσεις πιθανότατα τον πατέρα της που θα σήκωνε το ακουστικό, σκέφτονται πολύ συχνά πόσο εύκολο έχει γίνει πλέον το ‘πέσιμο’ μέσω internet αλλά παράλληλα και πόσο χυδαίο.

Απέχω πολύ από το να παρεξηγώ το coming out ανθρώπων που γουστάρουν άλλους ανθρώπους. Θεωρώ πως το κάθε άτομο δεν πρέπει να φοβάται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, αντιθέτως αξίζει να παίρνει τα ρίσκα του και να προσπαθεί να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Προσοχή στο κενό όμως: αυτό δεν πρέπει να γίνεται με τρόπο που να προσβάλλει. Και ναι, μια ανεπιθύμητη γυμνή φωτογραφία ενός πέους σε στύση από έναν άγνωστο είναι κάτι προσβλητικό και καταδικαστέο.

Ας θυμηθούμε ακόμα μια φορά πως οι γυναίκες είναι εγκεφαλικοί τύποι όχι οπτικοί

Το κακό με τις γυμνές φωτογραφίες άγνωστων σε εμάς ανδρικών μορίων σε στύση έχει παραγίνει σε τέτοιο βαθμό, που δεν τις λαμβάνουμε μόνο από τύπους με τους οποίους κάναμε το λάθος να έχουμε μια σύντομη ή πιο εκτενή συνομιλία, αλλά και από παντελώς αγνώστους σε εμάς τρελούς οι οποίοι αντί για καλησπέρα μας στέλνουν φωτό του πέους τους. Δεν είμαι απολύτως σίγουρη ότι αυτή η καφρίλα έχει λειτουργήσει ποτέ θετικά για εκείνους, βλέπω όμως ότι η εμμονή τους να το κάνουν είναι τέτοια που το φαινόμενο πλέον αποτελεί μάστιγα στα social media.

Kάποτε είχα σκεφτεί πως οι άνδρες στέλνουν γυμνά επειδή θέλουν να λάβουν γυμνά. Ή ότι μας βάζουν να βλέπουμε με το έτσι θέλω nudes επειδή οι ίδιοι φτιάχνονται με τυχαία στήθη και οπίσθια και θεωρούν ότι το ίδιο θα συμβεί και στην εκάστοτε γυναίκα που θα δει το δικό τους πέος στη οθόνη της, αυτό όμως απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως ελάχιστες γυναίκες θα ενθουσιαστούν στη θέα του πέους ενός αγνώστου και ακόμα πιο λίγες θα κάνουν σεξ μαζί του επειδή απλά το είδαν, όσο εντυπωσιακό κι αν οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να καταλάβουν οι άνδρες είναι ότι ναι μεν ενδιαφέρει τις γυναίκες το με τι πέος έχουν να κάνουν, αλλά οπωσδήποτε προηγείται το να αρχίσει να τις ενδιαφέρει το με τι άνδρα έχουν να κάνουν. Επίσης, αν μια γυναίκα φτάσει στο σημείο να θέλει να δει τι έχει κάποιος μέσα στο παντελόνι του, εκείνος ας μην ανησυχεί, θα του το ζητήσει ή θα το κάνει ξεκάθαρο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Με το να στέλνει κάποιος από δω κι από κει απελπισμένες και κυρίως ανεπιθύμητες dic pic σε κόσμο που δεν το ζήτησε είναι μάταιο, μίζερο και πολύανάγωγο.

Αυτό που λείπει από τους άνδρες σήμερα είναι το να προσπαθήσουν για κάτι που θέλουν. Με σύμμαχο την τεχνολογία, τα social media και τα date applications έχουν γίνει όλα εύκολα με αποτέλεσμα να χάνουν το μέτρο και να κάνουν attack όχι μόνο σε γυναίκες που τους δίνουν το πράσινο φως, αλλά και σε γυναίκες που δεν τους το έδωσαν ποτέ.

Προσωπικά στην αρχή όταν λάμβανα τέτοιου είδους εικόνες ξενέρωνα τόσο που χάλαγε η μέρα μου. Στη συνέχεια απλά πάταγα το κουμπί block. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως ίσως έπρεπε να ξενερώνω εγώ τους αποστολείς στέλνοντάς τους πίσω μια άλλη dic pic με μεγαλύτερο πέος από το δικό τους. Το τελευταίο ακόμα το σκέφτομαι, ελπίζω να τους ενοχλήσει λιγότερο από ότι εμένα η δική τους γυμνή και αζήτητη φωτογραφία.

Έλενα Φάκου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 5 = 4