Άσε τα Bath Bombs να βομβαρδίσουν τη σεξουαλική σου ζωή

Εκείνος πιθανότατα αν τα δει κάπου στο μπάνιο να μην τους δώσει καμία απολύτως σημασία και να μην καταλάβει τι ρόλο βαράνε. Συνηθίζεται αυτό με τους άντρες, να βλέπουν τα καλλυντικά μας στο μπάνιο και να καίγεται το μυαλό τους με το πόσα πολλά είναι και το τι στο καλό κάνει το κάθε ένα. Έτσι λοιπόν, αν ο σύντροφός σου δει τα Bath Bombs στο μπάνιο σας, θα τα επικοινωνήσει στον εγκέφαλό του σαν κάτι μπαλάκια που δεν ξέρει για ποιο άθλημα προορίζονται αφού σίγουρα δεν είναι του τένις, ούτε του πινγκ πονγκ και οπωσδήποτε όχι του γκολφ. Εσύ λοιπόν μπορείς να μετατρέψεις τα αρωματικά αναβράζοντα μπαλάκια για τη μπανιέρα σου σε εργαλεία για να κάνετε καθαρό, ευωδιαστό, εφετζίδικο και ανεπανάληπτο σεξ.

Εφοδιάζεσαι λοιπόν με αρκετά Bath Bombs, ή στο αγαπημένο σου άρωμα, ή συνδυάζοντας διαφορετικά αρώματα για να επιτύχεις ένα πιο “μπερδεμένο” αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έχεις δυο επιλογές: Ή θα χρησιμοποιήσεις τη μπανιέρα του σπιτιού σου ή θα νοικιάσεις ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με ένα jacuzzi.  Γεμίζεις λοιπόν τη μπανιέρα ή το jacuzzi και ρίχνεις μέσα bath bombs τα οποία στα αγόρια δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση μέχρι να τα απολαύσουν. Τα αρώματα τους και το εφέ που θα κάνουν μέσα στο νερό θα δημιουργήσουν έντονο κλίμα διέγερσης. Το νερό φρόντισε να είναι χλιαρό γιατί να θυμάσαι ότι τα αγόρια αντέχουν λιγότερο τη ζέστη από ότι τα κορίτσια και ο φωτισμός να είναι χαμηλός γιατί θέλεις να χαλαρώσετε όσο περισσότερο γίνεται. Θα δεις ότι εκείνος, αν και είναι συνηθισμένος στο ντους, θα αγκαλιάσει πολύ γρήγορα την ιδέα και θα ενθουσιαστεί τόσο με το εφέ όσο και με την αίσθηση που προσφέρει το αφρόλουτρο με όλα όσα το συνόδευσες.

Μπαίνετε και οι δυο μέσα στο νερό,ανοίγετε τους εκτοξευτήρες και τους αφήνετε να λειτουργήσουν ευεργετικά στους μυς σας ή απλά μουλιάζετε και αισθάνεστε το σώμα σας να αποβάλλει κάθε ίχνος κούρασης. Σιγά σιγά τον πλησιάζεις και ξεκινάς να του κάνεις μασάζ με αφρόλουτρο και ένα απολαυστικό λούσιμο. Σύμφωνα με τους  sex guru ένα αισθησιακό λούσιμο απογειώνει τις αισθήσεις, ξεκουράζει και ενεργοποιεί τα τσάκρα σε τόσο μεγάλο βαθμό, που ο εγκέφαλος και το σώμα ανοίγουν διάπλατα για να δεχθούν τη σεξουαλική επαφή πιο ουσιαστικά και πιο βαθιά. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η κάθαρση που προσφέρει το υγρό στοιχείο αλλά και η αρωματοθεραπεία από την οποία έχει ευεργηθεί ο οργανισμός μετά από αυτό το deep clean foam bath. Μήπως πλέον βλέπεις τις bath bombs που έχεις στο μπάνιο σου ή στο ράφι του καταστήματος καλλυντικών με άλλο μάτι;

Έλενα Φάκου

More

Φουλάρι – Καλωσόρισε την άνοιξη με το must item...

Βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης και το απαραίτητο αξεσουάρ για να συμπληρώσει μια ιδανική εμφάνιση δεν είναι...

Lip Gloss Nails: Το απόλυτο manicure για την Άνοιξη...

Αποτελεί κοινό μυστικό για όλες μας ότι τα κομψά, λαμπερά και ταυτόχρονα διακριτικά νύχια είναι για το...
Brooklyne