Αν αναζητάς ένα υπερσεξουαλικό Halloween αυτά είναι τα πιο spooky θεματικά sex toys

Η γιορτή του Halloween έχει αρχίσει και γίνεται τα τελευταία χρόνια δημοφιλής και στην Ελλάδα. Το trick or treat κερδίζει συνεχώς έδαφος σε θεματικά μαγαζιά και πάρτυ.

Kάποιοι γιορτάζουν το Halloween ακόμη και στην ερωτική τους ζωή με τη μορφή ενός sex toy. Ακραίο; Μπορεί. Κι όμως υπάρχει. Εννοείται πως για την αγαπημένη γιορτή των Αμερικάνων υπάρχει τεράστια ποικιλία από ερωτικά βοηθήματα για να δώσουν στο όλο κλίμα ένα kinky twist.

Pumpkin Butt Plug

Mια πρωκτική σφήνα με “εξώφυλλο” μια κολοκύθα που φωσφορίζει στο σκοτάδι! Πιο Halloween δε γίνεται. Διατίθεται σε δυο νούμερα, small και medium. Τίμιο.

Pumpkin-Butt-Plug-1-510x619


Skull Cock Ring

Aυτό το δαχτυλίδι για το πέος εφαρμόζει στη βάση του και αντί να το πεθάνει το ζωντανεύει αυξάνοντας τη διέγερση στο μέγιστο και διατηρώντας τη σταθερή.

Θα το βρείτε ΕΔΩ

Skull-Cock-Ring-6-510x619


Rip Spanking Paddle

Με σκληρή σιλικόνη και εξαιρετικά λεπτομερή όψη, αυτό το εργαλείο πόνου σίγουρα δεν είναι για τους φτωχούς αφού κοστίζει 50 δολάρια. Δώστε ένα απαλό χτύπημα με την ομαλή επίπεδη πλευρά ή τιμωρήστε τους με την παχιά λεπτομερή πλευρά. Είτε έτσι είτε αλλιώς ο σύντροφός σας δεν θα ξεκουραστεί ειρηνικά, αλλά θα ξεσηκωθεί άγρια.

Θα το βρείτε ΕΔΩ.

RIP-Spanking-Paddle-1-510x619 Έλενα Φάκου

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

86 − = 84