Σε περίπτωση που ο σύντροφός σου παραπονιέται ότι τον ενοχλεί το προφυλακτικό, το άρθρο αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο

Είναι αμέτρητες οι φορές που το προφυλακτικό έχει κατηγορηθεί ότι μειώνει την απόλαυση και για τα δυο φύλα, με τους άνδρες βέβαια να παραπονιούνται λίγο παραπάνω, καθώς ισχυρίζονται πως αυτή η μειωμένη αίσθηση ηδονής τους προκαλεί κι άλλες ‘παρενέργειες’, όπως το ότι χάνουν την στύση τους.

Με πρόσχημα λοιπόν την μείωση της απόλαυσης, τα ζευγάρια πολλές φορές κάνουν εκπτώσεις στην ασφάλεια τους και αφαιρούν το προφυλακτικό, κάτι που θέτει την υγεία τους σε κίνδυνο ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την πιθανότητα μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

H Durex, η κορυφαία εταιρία κατασκευής προφυλακτικών στον κόσμο, έχοντας λάβει υπ’ όψιν της όλα τα παραπάνω λανσάρει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις διαφορετικές σειρές προφυλακτικών τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την ύψιστη ασφάλεια σε συνδυασμό με τη μέγιστη απόλαυση.

Χρησιμοποιώντας τα τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας δεν αισθάνονται ότι υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, αντιθέτως η σύνθεσή τους είναι τόσο λεπτή και μελετημένη, που συγκρίνεται με την αίσθηση της ανθρώπινης σάρκας.

Έτσι, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για να μην χρησιμοποιήσει κάποιος προφυλακτικό: απολαμβάνει το σεξ και ταυτόχρονα προφυλάσσεται από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Στο επίσημο online store της durex στην Ελλάδα, το durexstore, μπορείς να παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα τα προφυλακτικά της αρεσκείας σου. Οι τέσσερις σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι χρησιμοποιείς προφυλακτικό είναι οι εξής: Durex Total Contact (εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά με περισσότερο λιπαντικό για κορυφαία αίσθηση και απόλυτη προφύλαξη ), Durex Invisible ( τα λεπτότερα προφυλακτικά που έχει κατασκευάσει ποτέ η Durex ), Durex Sensitive ( πολύ λεπτά προφυλακτικά για καλύτερη αίσθηση και απόλυτη προφύλαξη ) και Durex Real Feel (είναι ειδικά σχεδιασμένα από υλικό Real Feel προηγμένης τεχνολογίας και έχουν φυσική αίσθηση δέρματος).

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη σειρά της αρεσκείας σου, ή -γιατί όχι- να δοκιμάσεις και τις τέσσερις και να αποφασίσεις μετά το test drive ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Το www.durexstore.gr θα στείλει την παραγγελία σου στην πόρτα σου σε διακριτική συσκευασία. Γιατί η Durex γνωρίζει καλά πως η ασφάλεια κάνει την απόλαυση ακόμα πιο έντονη.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

28 + = 33