Τελικά η οικειότητα σκοτώνει το sexiness;

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Πόσες άβολες “πρώτες φορές” στο σεξ μπορείς να φέρεις στο μυαλό σου με τον εκάστοτε σύντροφό σου; Πόσες φορές δεν ήξερες τι του αρέσει και δεν ήξερε τι προτιμάς μέχρι να περάσει λίγος καιρός, να γνωριστείτε καλύτερα, να μάθετε ο ένας τον άλλο και να βελτιώσετε τις ερωτικές σας στιγμές; Νομίζω πως αν απαντήσεις μέσα σου, έχεις απαντήσει και στο ερώτημα.

Η οικειότητα σε ένα βαθμό ομορφαίνει την ερωτική επικοινωνία. Τα σώματά σας συγχρονίζονται καλύτερα, τα αγγίγματά σας γίνονται πιο γνώριμα, αποκτάτε το δικό σας τρόπο στο φιλί, ξέρετε ποιες στάσεις σας αρέσουν, τα #do και τα #don’t σας.
Προσοχή μόνο μήπως η πολύ οικειότητα αξιοποιηθεί αρνητικά από εσάς τους ίδιους και τους συντρόφους σας και παραγνωριστείτε με την κακή έννοια, με αυτή δηλαδή που θα σας οδηγήσει στην ανία, την πλήξη και θα επηρεάσει τελικά αρνητικά την σεξουαλική σας ζωή. Η οικειότητα δεν είναι από μόνη της αρνητική σαν έννοια. Μπορεί όμως να γίνει ανάλογα με το πως θα τη χειριστείτε εσείς.

Συμπερασματικά λοιπόν αποφεύγουμε τα δυο άκρα της οικειότητας που είναι από τη μία το στάδιο που με τον άλλο είσαι ένας ξένος και από την άλλη το στάδιο που με τον άλλο ο ένας είναι στη λεκάνη και ο άλλος πλένει τα δόντια του.

Έλενα Φάκου

Έλενα Φάκου
Είχα ένα όνειρο: μια μέρα να μπορέσω να γράφω ελεύθερα σε ένα καλαίσθητο μέσο που εξυπηρετεί μόνο την ανεξάρτητη ενημέρωση. Έγινε πραγματικότητα. Λέγεται Brooklyne και είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Όπως δηλαδή κι εγώ η ίδια. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα εδώ, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Θα είμαστε πάντα ανοιχτά.
Brooklyne