Οι σχέσεις έχουν play, stop, rec, repeat, pause, rewind, fast forward και δυστυχώς stand by

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Aγάπη και άλλα σκληρά ναρκωτικά

Aυτή είναι μια ιστορία που συνέβη πριν από περισσότερα...

Τελικά η οικειότητα σκοτώνει το sexiness;

Πόσες άβολες “πρώτες φορές” στο σεξ μπορείς να φέρεις...

5 τύποι άνδρα που θα περάσουν από τη ζωή σου

Μια από τις δοκιμασίες τις οποίες θα περάσει κάθε...

Share

Είσαι απο εκείνες τις γυναίκες που περιμένουν πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνό τους επειδή εκείνος στην άλλη άκρη έχει λίγο χρόνο να γεμίσει;

Μήπως έχεις μάθει να ζεις stand by; Όσο πολυάσχολος κι αν είναι κάποιος, πάντα υπάρχει χρόνος για λίγη αγάπη. Μην πιστέψετε κανέναν που θα σας πει ότι δεν προλαβαίνει. Η σωστή φράση είναι ότι δεν αγαπάει.

Καμία σχέση δεν μπορεί να στηριχθεί στον ελεύθερο χρόνο του ενός εκ των δύο. Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες και ο χρόνος πρέπει να μετράει και για τις δυο πλευρές το ίδιο. Όσο πολύτιμος είναι για τον ένα, άλλο τόσο είναι και για τον άλλο. Αν είσαι αυτή που χαρίζει το δικό της σε κάποιον που δεν το εκτιμάει, καλό είναι από το pause να πατήσεις το stop.

Αν δεν είχε ποτέ χρόνο για ένα καλημέρα, ένα καληνύχτα, ένα τι κάνεις, ένα γεια, ένα κοπλιμέντο, τότε, όταν βρει χρόνο για να γεμίσει το κρεβάτι του, να μην απαντήσεις.

Πόσες φορές τον χρειάστηκες γιατί ήθελες κάπου να μιλήσεις και ήταν απών; Πόσες φορές τον αναζήτησες και δεν ήταν εκεί για σένα; Πόσες φορές τον έψαξες και βρισκόταν με άλλες; Πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνό σου και τα ξέχασες όλα και έτρεξες κοντά του; Μην είσαι το θύμα. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν πάψεις να ζεις stand by.

Όταν το κουμπί της ζωής σου πάψει να είναι το pause, όταν δεν πατάς συνεχως rewind και ξεχνάς, αλλά πατήσεις ένα stop, βγάλεις την κασέτα και την πετάξεις τότε θα αρχίσεις να περπατάς fast forward.

Τότε, θα έρθει εκείνος, που θα είσαι η πρώτη του σκέψη το πρωί μόλις ξυπνήσει, θα σε αναζητά για να σου πει ένα αστείο μέσα στη μέρα, θα σου κάνει ενα κοπλιμέντο όταν του στέλνεις μια selfie, θα σου λέει τα νέα του απο τη δουλειά, θα περιμένει να τελειώσετε τις υποχρεώσεις σας για να σε ακούσει και δε θα πέφτει για ύπνο αν δεν σου πει καληνύχτα.

Δε θα ζεις πια stand by. Θα ζεις στο play. Και γιατί όχι, μετά στο rec. Γιατί θα θέλεις αυτές τις στιγμές να τις θυμάσαι για πάντα.

Έλενα Φάκου


*Ακολουθήστε το brooklyne.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

Έλενα Φάκου
Είχα ένα όνειρο: μια μέρα να μπορέσω να γράφω ελεύθερα σε ένα καλαίσθητο μέσο που εξυπηρετεί μόνο την ανεξάρτητη ενημέρωση. Έγινε πραγματικότητα. Λέγεται Brooklyne και είναι η πιο badass γυναικεία πρόταση της πιάτσας. Όπως δηλαδή κι εγώ η ίδια. Δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα για εμένα εδώ, θα γνωριστούμε αν περνάτε συχνά να τα λέμε. Θα είμαστε πάντα ανοιχτά.
Brooklyne