Γνώρισες κάποιον μέσω internet; Καλή επιτυχία από εμάς!

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ, είτε αυτό είναι μέσω των social media είτε μέσω κάποιου date app είναι πλέον ο πιο συνηθισμένος τρόπος να έρθουν σε επαφή δυο άνθρωποι.

Παλαιότερα, αυτός ο τρόπος γνωριμιών ήταν λιγάκι ταμπού, το να πεις δηλαδή ότι γνώρισες κάποιον σε chat room ή μέσω Facebook, και τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν γνωριστεί έτσι το έκρυβαν, σήμερα όμως επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέσα στους υπολογιστές τους και όχι έξω από το σπίτι τους, έχει πλέον ξεπεραστεί.
Υπάρχουν βέβαια, κάποια θέματα που πρέπει να προσέξει κανείς όταν συνομιλεί με κάποιον για αρκετά μεγάλο διάστημα μέσω ίντερνετ και δεν τον έχει δει από κοντά και αυτά είναι τα εξής:

H φυσική παρουσία ενός ανθρώπου απέχει αρκετά από την cyber περσόνα του. Ο τρόπος που μιλάει, που κινείται, που μυρίζει, που στέκεται στο χώρο, είναι πράγματα τα οποία δε μπορείς να διαπιστώσεις αν σου αρέσουν μέσω του laptop σου. Γι αυτό, αν όντως θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο, date him!

Πολλές φορές, όταν συνομιλείς με κάποιον από το chat και βλέποντας τον μόνο σε φωτογραφίες ή videos, χτίζεις μέσα σου μια δική σου εικόνα για το ποιος θα ήθελες να είναι, ή για το πώς θα ήθελες να είναι, σαν να πλάθεις τη μορφή του χαρακτήρα ενός βιβλίου που διαβάζεις. Όταν τον συναντήσεις λοιπόν, μπορεί να μην σου αρέσει απλά επειδή αυτό που βλέπεις έρχεται σε ρήξη με αυτό που φαντάστηκες. Για αυτό μην το παρατραβήξεις χρονικά με τα μηνύματα, δες τον από κοντά.

Και τέλος, το φυσικό άγγιγμα. Όσο καλά κι αν κάνεις cyber sex ή sexting με κάποιον, τίποτα δε συγκρίνεται με το αληθινό φιλί. Με την πραγματική αγκαλιά. Με το χάδι και με τη μυρωδιά όταν γέρνεις στο λαιμό του

Έλενα Φάκου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

60 − = 58