Άλλη μια γυναικοκτονία στη Ρόδο: Τι πάει να πει “ζήλευε και δε μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη”;

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Ακόμα μια σοκαριστική γυναικοκτονία έλαβε χώρα στη Ρόδο με θύμα μια γυναίκα 32 ετών. Ο 40χρονος πρώην σύντροφος της τη δολοφόνησε εν ψυχρώ, ενώ λίγο αργότερα αυτοκτόνησε, αφού πρώτα άφησε πίσω του ένα σημείωμα στην προσπάθεια του να εξηγήσει τις πράξεις του γράφοντας “Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω”.

Το έγκλημα έγινε στη μέση του δρόμου, με τον 40χρονο να δολοφονεί την άτυχη νεαρή μέρα μεσημέρι με κυνηγετική καραμπίνα.

ginaikoktoniaΗ εκπαιδευτικός, που διατηρούσε σχέση με τον δολοφόνο της, Κ.Μ., και φέρεται να είχε διακόψει τη σχέση τους πρόσφατα, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, στο Ροδίνι. Τότε, ο δράστης, που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, την πλησίασε και τη σκότωσε, πυροβολώντας με την καραμπίνα δύο φορές και εν συνεχεία διέφυγε από το σημείο.

Η άτυχη κοπέλα είχε πρόσφατα εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι “Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα”, φανερώνοντας την απελπισία που βίωνε στη συγκεκριμένη σχέση.

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να μεταβούν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι ένα άτομο, ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού.

1890413-10205551738576996-1350645188682854607-oΆλλη μια γυναικοκτονία που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο της απελπισίας, άλλος ένας δολοφόνος που θεώρησε και αποφάσισε ότι το θύμα αποτελούσε “κτήμα” του, αποφασίζοντας να της αφαιρέσει τη ζωή τόσο ξαφνικά και με βίαιο τρόπο. Η Δώρα δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο θύμα, στον μακρύ και βίαιο κατάλογο που συνεχίζει ακάθεκτα να μετρά θύματα στη χώρα μας, αφήνοντας πίσω του κατεστραμένες ζωές.. Δυστυχώς το χειρότερο είναι πως η συχνότητα των συγκεκριμένων δολοφονιών, δείχνει να μας αφήνει απλά παρατηρητές σε γεγονότα στα οποία δε μπορούμε να αντιδράσουμε και να απονεμηθεί σωστή Δικαιοσύνη. Ως ΠΟΤΕ λοιπόν;

 

Brooklyne