Γεμίσαμε Χαϊκάληδες, μητροπολίτες μίσους και Τζούμες – Παιδιά ένας, ένας, δεν χωράτε όλοι να πάτε στο δι@ολο

Ήρθε λοιπόν αυτή η εποχή αυτή που δεν πέφτει μένει ασχολίαστο και κυρίως ασυγχώρητο. Επώνυμοι, άνθρωποι σε δημόσια αξιώματα και θέσεις, ξερνάνε ρατσιστικό, μισογυνικό οχετό και ο κόσμος ξεσηκώνεται και τους φτύνει. Γιατί μόνο φτύσιμο τους αξίζει.

Ο Χαϊκάλης πριν λίγες ημέρες ζωντανά στο “Πρωινό” πήγε να προσβάλει τη Φαίη Σκορδά, δείχνοτας την ματσίλα του, το πόσο πραγματικά σιχαμερό αρσενικό παλαιάς κοπής είναι και ότι ουδέποτε μετάνιωσε ή έστω αναλογίστηκε τις πράξεις του.

 

Ήταν Οκτώβριος του 2021 όταν ο Μητροπολίτης Κοζάνης έδειξε τα πρώτα δείγμα της απάνθρωπης συμπεριφοράς του όταν ειρωνευόταν από τον άμβωνα τον όρο “γυναικοκτονία” και όταν η χώρα μας μετρούσε ήδη 16 γυναίκες θύματα έμφυλης βίας.

 

Ένας ιεράρχης (τρόπος του λέγειν) που ο μόνος ρόλος που θα έπρεπε να έχει στην κοινωνία είναι να διδάσκει το μόνο και απαράβατο κανόνα του “Αγαπάτε αλλήλους” επανήλθε προχθές πάλι από τον άμβωνα της μητρόπολης βγάζοντας μίσος προς τις γυναίκες αποκαλώντας τες φλύαρες και πώς τις αντέχουν οι άντρες τόσο φλύαρες.

Γιατί άραγε αυτός ο δημόσιος λειτουργός είναι ακόμα στη θέση του; Γιατί να  πληρώνουμε οι φορολογούμενοι από τις τσέπες μας έναν κακό, έναν απαίσιο άνθρωπο που δεν κάνει σωστά το λειτούργημά του; “Σεβασμιώτατος, Ιεράρχης” τόσο τεράστιοι τίτλοι για τόσο μικρούς ανθρώπους.

Και έρχεται μετά ο Κωνσταντίνος Τζούμας να συμφωνήσει πως ναι, οι γυναίκες είναι φλύαρες για αυτό τις σκοτώνουν οι άντρες, ότι δηλαδή προκαλούν την τύχη τους. Κωνσταντίνε, κάποτε είχες πλάκα, κάποτε είχες χιούμορ, τώρα αδυνατούμε να βρούμε το μαύρο χιούμορ που ισχυρίζεσαι ότι είπες. Ή μάλλον το βλέπουμε. Είναι μαύρο, γιατί ξεπλένεις δολοφόνους που έντυσαν οικογένειες στα μαύρα, και ψεύδεσαι λοιπόν και ξεπλένεις. 

Για αυτό πιστεύω ότι εσύ Κωνσταντίνε μου και ο όμοιος σου ο Μητροπολίτης είστε φλύαρα μισανθρωπάκια. Φλύαροι, κουτσομπόληδες με αμετροέπεια, μίσος, σκοτάδι και φθόνο μέσα σας και αν κάποιος έπρεπε να σωπάσει αυτοί είστε εσείς. Γιατί ξεπλένετε εγκλήματα, ξεπλένετε δολοφόνους και μελλοντικούς δολοφόνους και γιατί είστε επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο, την συνοχή του και την ομόνοιά του.

Αν είμαστε φλύαρες, είναι δικό μας θέμα, και γούστο και καπέλο μας. Αν δεν σας αρέσει η φλυαρία μας, βάλτε ωτοασπίδες, χωρίστε μας, αγνοήστε μας, αλλά αφήστε μας να ζήσουμε τιποτένια ανθρωπάκια. Σας ζητάμε πολλά; Είναι υπερβολικό να ζητάμε να μην φέρεστε σαν ζώα της ζούγκλας που κάποιο από το κοπάδι σήκωσε κεφάλι και πρέπει να τελειώσει;

Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη τις ανοησίες για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν γίνονται γυναικοκτονίες επειδή οι γυναίκες μιλούν πολύ ή γιατί σήκωσαν κεφάλι, γυναικοκτονίες γίνονται γιατί υπάρχουν άντρες ακόμα που δεν δέχονται το «όχι», δεν δέχονται το «δεν σε θέλω πια» το «δεν σ’ αγαπάω πια», το «είμαι ερωτευμένη με άλλον», για αυτό θολώνει το μάτι τους, γιατί θίγεται η τάχα μου αντρίλα τους, γιατί τις προτιμούν νεκρές παρά με άλλον, παρά ελεύθερες και αυτοί μόνοι στη μίζερη ζωούλα τους.

Όποιος ξεπλένει γυναικοκτόνους, θα θεωρείται στην συνείδησή μας πλέον συνένοχος, υποκινητής βίας και δολοφονιών. Πάρτε το χαμπάρι και σταματήστε την φλυαρία. Ρωτήστε και εμάς μια φορά αν αντέχουμε να σας ακούμε.

Δώρα Τσαμπάζη

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

84 − 77 =