Δε μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, έχουμε και τη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη λοιπόν όπου σταθεί και όπου βρεθεί σκέφτεται πως μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσει κάποια "βαβούρα" γύρω από το όνομα της, ίσως γιατί έχει ερμηνεύσει παντελώς λάθος το μήνυμα του "Any Publicity is Good Publicity", αλλά δυστυχώς δε πάει έτσι.

Ειλικρινά σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που πρέπει να τους παίρνεις το πληκτρολόγιο από τα χέρια, μια τέτοια σοβαρή περίπτωση είναι και αυτή της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η Αφροδίτη λοιπόν όπου σταθεί και όπου βρεθεί σκέφτεται πως μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσει κάποια “βαβούρα” γύρω από το όνομα της, ίσως γιατί έχει ερμηνεύσει παντελώς λάθος το μήνυμα του “Any Publicity is Good Publicity”, αλλά δυστυχώς δε πάει ακριβώς έτσι.

Ζούμε σε μια εποχή που η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη χωρίς να προλαβαίνουμε καν να χωνέψουμε τα όσα γίνονται, χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις.

Από τη μία το κίνημα του #metoo έφτασε επιτέλους στις “αυλές” μας και τα θύματα απέκτησαν τη φωνή που έπρεπε για και μπορέσει να υπάρξει έστω και μια στοιχειώδη νέμεσις απέναντι στις πληγές και τα τραύματα που απέκτησαν, από συμπεριφορές που θα έπρεπε να καταδικάσει η ιστορία. Ειλικρινά όταν βλέπω έστω και ένα “πλυντήριο” να ξεπλένει κάθε περιστατικό, το στομάχι μου γυρνάει χειρότερες στροφές και από την ίδια τη συσκευή.

Από την άλλη έχουμε να συζητήσουμε για τα αυτονόητα. Γιατί κάποιος θεώρησε ότι υπάρχει ένα “judgemental” βάθρο, στο οποίο θα σταθεί και θα κρίνει αυτόν που βρίσκεται απέναντι του, έτσι απλά χωρίς κριτήρια παρά μόνο γιατί κυκλοφορεί στον αέρα ένα “κλισέ” άρωμα του τι θεωρείται φυσιολογικό, χωρίς καμία βάση, έτσι απλά γιατί.

Με αφορμή λοιπόν τη διαφήμιση για την καμπάνια του Pantene, η Αφροδίτη αποφάσισε να κερδίσει το βραβείο της “Χρυσής Κοτσάνας” για τον Ιανουάριο του 2022.

Κακά τα ψέμματα υπάρχουν πολλές Αφροδίτες εκεί έξω, απλά η συγκεκριμένη θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσβάλλει όποιον καταφέρει, μπας και διατηρήσει το “political legacy” και κατά συνέπεια το όνομα της στην επικαιρότητα.

Δε περιμέναμε από την Αφροδίτη να μας κάνει valid τσεκ στο τι θα γινόταν αν μας την έπεφταν οι οχτροί, αλλά δε περιμέναμε από έναν άνθρωπο να φυλά τόσο πολύ στην άκρη τη χολή του ανυπομονώντας να την εξαπολύσει ανα πάσα ώρα και στιγμή. Έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ομοφοβικές συμπεριφορές, δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς Αφροδίτη μου το timing για τέτοιες δηλώσεις δε σε τιμά.

Οι καιροί αλλάζουν αγαπητή μου και έχουμε βγεί από τις σπηλιές. Τώρα αν εσύ και οι όμοιοι σου θέλετε να μείνετε εκεί πρόβλημα σας, αλλά μην ενοχλείτε.

Υ.Γ. Αν μας την πέσουν οι οχτροί κατέβα εσύ Αφροδίτη μου για αρχή και θα ακολουθήσουμε εμείς μετά να μη μου ανησυχείς.

Υ.Γ Νο2: Μερικές φορές λουζόμαστε τις επιλογές μας, ας προσέχουμε τι λέμε. Τροφή για σκέψη ε;

Χρύσα Αντωνιάδη

Andy Warhol – Ο βασιλιάς της Pop Art που έφυγε σαν σήμερα

Ο Andy Warhol αποτελεί το σύμβολο της Pop Art κουλτούρας, μιας τέχνης που άφησε το στίγμα της στο χρόνο, και όχι μόνο. Γεννήθηκε στις 6...

Amy Winehouse – Η απόλυτη rockabilly μούσα της Soul που έφυγε σαν σήμερα

Υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες οι οποίοι μας εμπνεουν είτε φωνητικά, είτε όμως και στυλιστικά, σαν να προοριζόντουσαν όλη τους τη ζωή ώστε να γίνουν τα...

Ας μιλήσουμε για μερικά από τα εμπορικά singles όλων των εποχών

Δεν έχει να κάνει αν σου αρέσουν προσωπικά ή όχι, γιατί εδώ θα πάμε ξεκάθαρα με κριτήριο τις πωλήσεις. Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις...

Η glamour ghoul Maila Nurmi a.k.a “Vampira” ίδρυσε το goth πριν το goth

Η Maila Nurmi δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να γίνει διάσημη, ίσως και να μην την ένοιαζε καν. Σύμφωνα με αρκετούς δεν ήταν απλά η πρώτη...
Brooklyne