Η Εθνική Ομάδα Πόλο μας έκανε περισσότερο περήφανους δίνοντας 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Έφυγε από τη ζωή η ακτιβίστρια και πρόεδρος του ΣΥΔ Μαρίνα Γαλανού

Αιφνιδίως μάθαμε σήμερα το απόγευμα για την ξαφνική απώλεια...

Share

Η φετινή «Dream Team» της Εθνικής Πόλο δεν λέει να σταματήσει να μας εκπλήσσει και να μας συγκινεί. Φαίνεται πώς τα νέα αυτά παιδιά δεν άγγιξε ούτε για ένα λεπτό ο ναρκισσισμός της επιτυχίας. Σπάνια πρότυπα. Αναγκαία πρότυπα!

Μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ανακοινώθηκε το εξής:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

Mας κάνετε υπερήφανους μία φορά με την διάκρισή σας,και αμέτρητες με την ανθρωπιά, το αίσθημα αλληλεγγύης και τα μαθήματα ενσυναίσθησης που απλόχερα μας προσφέρετε.

Δέσποινα Γεωργοσοπούλου

Δέσποινα Γεωργοσοπούλου
Πάλευα χρόνια να φύγω από την εφηβεία! Μέχρι που συνειδητοποίησα ότι είναι η καλύτερη περίοδος! Ναι, έχει τα σκαμπανεβάσματά της, τις εκρήξεις και την αστάθειά της. Είναι, όμως, η εποχή του ονείρου, της δημιουργικότητας, της προσωπικής επανάστασης, του έρωτα, της αμφισβήτησης, της αναζήτησης της αλήθειας, του οράματος!!! Διανύω, λοιπόν, αυτή την υπέροχη διαδρομή με πάθος. Τι κι αν αντί για ακμή, έχω συντροφιά κάποιες ρυτίδες!
Brooklyne