Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου στέλνει το δικό της μήνυμα για βοήθεια στους πληγέντες

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Έφυγε από τη ζωή η ακτιβίστρια και πρόεδρος του ΣΥΔ Μαρίνα Γαλανού

Αιφνιδίως μάθαμε σήμερα το απόγευμα για την ξαφνική απώλεια...

Share

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου στέλνει το δικό της μήνυμα για τις πυρκαγιές που καίνε τη χώρα μας, εδώ και τρεις μέρες.

Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό από τα πύρινα μέτωπα που κόβουν την ανάσα, η ελληνίδα σχεδιάστρια ενημέρωσε τους followers της για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και να εκφράσει δημόσια τον σεβασμό της στους πυροσβέστες, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

«Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την Ελλάδα», έγραψε στο Instagram, ενώ δεν δίστασε να παρακινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν δημοσιεύοντας τον τραπεζικό λογαριασμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι Μαίρη Κατράντζου ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Μαίρη Σταμούλη

Μαίρη Σταμούλη
Μικρή ήθελα να γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά τελικά σπούδασα οικονομικά και δημοσιογραφία. Είμαι beauty editor, φανατική ΑΕΚτζού, blogger, λιοντάρι στο ζώδιο, λατρεύω τα κραγιόν και τις τηγανιτές πατάτες. Στο Brooklyne είμαι ο εαυτός... γιατί ανάμεσα σε κρέμες και μακιγιάζ, μπορώ να μιλάω για έρωτα και συναισθήματα.
Brooklyne