Πόσο τάση είναι αυτή τη σεζόν τα στρας και γενικότερα η υπερβολή στο μανικιούρ;

Tα στρας, τα σχέδια και γενικότερα η υπερβολή στο μανικιούρ είναι πράγματα που έρχονται και παρέρχονται, όπως και κάθε τάση της μόδας. Φέτος η τάση υπαγορεύει μίνιμαλ νύχια. Δεν είναι trend το να ‘φορτώνουμε’ τα νύχια μας με πολλά στρας, σχέδια ή κρίκους όπως συνηθιζόταν πριν από αρκετές σεζόν. Βέβαια πάντα υπάρχει και το κοινό που τα αγαπάει όλα αυτά καθώς μπορεί να τα υποστηρίξει και είναι πάγια τάση στο προσωπικο του στυλ. Αυτή είναι μια ξεχωριστή κατηγορία γυναικών η οποία δεν ακολουθεί τις τάσεις, έχει τη δική της.

Τα νύχια όπως έχουμε ξαναπεί είναι κάτι υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό, επομένως μια τεχνήτρια θα ενημερώσει μεν για το τι είναι στη μόδα και τι όχι, αλλά πάντοτε στο τέλος θα συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις της πελάτισσας. Τα μόνα σχέδια που φέτος κυριαρχούν στο μανικιούρ είναι τα απλά και γραμμικά και γενικότερα ότι πιο μίνιμαλ και ήσυχο υπάρχει. Αυτό που συζητάμε δεν έχει να κάνει με τα χρώματα σαφώς αλλά με τις υπόλοιπες τεχνικές όπως τα σχέδια, οι ζωγραφιές, τα στρας και τα κοσμήματα που κρεμούσαμε πάνω στα νύχια.

H Γιασμίν Σιδηροπούλου είναι ιδιοκτήτρια του GS Best Of You Nail Bar and Beauty Treatments το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση Υψηλάντου 31 & Ρήγα Φεραίου 25 Νέο Ψυχικό, τηλ. 21 1182 6113.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

60 − 56 =