Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Κόκκινο χρώμα στα νύχια: Υπάρχει τελικά “εναλλακτική” επιλογή για το εορταστικό μανικιούρ;

Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα χρώμα που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κόκκινο, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια all tiime classic απόχρωση χειμώνα - καλοκαίρι, όπως αντίστοιχα και το μαύρο

DAILYCIOUS

DO NOT FEAR STAY HERE

Share

Όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές έχουμε ξεκινήσει να βλέπουμε παντού σκούρα χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, είτε αυτό είναι το μπορντώ, είτε περιέχει μέσα του αποχρώσεις του καφέ. Τώρα αν ανήκει στη χρωματική παλέτα του κόκκινου είτε του πιο ανοιχτού αλλά πάντα στα όρια του καφέ, μας βοηθά να μπαίνουμε σιγά σιγά στο εορταστικό κλίμα!

Winter-Nail-ColoursΜια άλλη εναλλακτική απόχρωση είναι επίσης το μαύρο, ένα χρώμα που αποτελεί μια πολύ μεγάλη τάση για φέτος. Τώρα από ‘κει και έπειτα όσο πλησιάζουμε στις γιορτές όσες πελάτισσες προσέρχονται στο κατάστημα μας, μας ζητάνε να βλέπουνε κυρίως τις συγκεκριμένες αποχρώσεις.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα χρώμα που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κόκκινο, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια all tiime classic απόχρωση χειμώνα – καλοκαίρι, όπως αντίστοιχα και το μαύρο. Παρόλα αυτά βλέπουμε χρώματα που περιέχουν glitter είτε πιο έντονα είτε πιο ήσυχα, τα οποία συνήθως κινούνται σε κάποιο συνδυασμό με μαύρο, καφέ ή μπορντώ αποχρώσεις.

7e04b72077e7b5ff2be1f7bc143c4453Από την άλλη βλέπουμε ότι δεν συνηθίζονται τα πολύ μακρυά νύχια, ειδικά στις συγκεριμένες αποχρώσεις. Παρόλα αυτά βλέπουμε ότι πέρα από το κόκκινο και το καφέ, και τους αντίστοιχους τόνους πως υπάρχει μια προτίμηση σε πιο “εναλλακτικές” αποχρώσεις, όπως είναι το κεραμιδί.

Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα πως οποιαδήποτε απόχρωση ανήκει στη χρωματική παλέτα του κόκκινου θα είναι πάντα η πρώτη προτίμηση, ειδικά όταν πλησιάζουμε στις γιορτές.

Μια πολύ καλή λύση είναι το πράσινο, και ακόμα πιο συγκεκριμένα το σμαραγδί. Οπότε κόκκινο, πράσινο και μαύρο αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις για την αγαπημένη μας εποχή!

50-manicure-ideas-based-green-color-2018


H Γιασμίν Σιδηροπούλου είναι ιδιοκτήτρια του GS Best Of You Nail Bar and Beauty Treatments το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση Υψηλάντου 31 & Ρήγα Φεραίου 25 Νέο Ψυχικό, τηλ. 21 1182 6113.

Γιασμίν Σιδηροπούλου
Ονομάζομαι Γιασμίν Σιδηροπούλου και είμαι ιδιοκτήτρια του nail bar and beauty treatments GS best of you. Βασικό μέλημα και αρχή μου είναι η κάθε γυναίκα που έρχεται σε μένα να φεύγει ικανοποιημένη έχοντας απολαύσει υπηρεσίες προσωποποιημένες στις δικές της ανάγκες. Τα περιποιημένα άκρα είναι παράγοντας κομψότητας δίνουν αυτοπεποίθηση στη γυναίκα και την κάνουν να νιώθει περιποιημένη και σέξι. Στις πελάτισσές μου λέω πάντα να προσέχουν τα άκρα τους γιατί είναι η περιποίηση που τους προσφέρει ομορφιά με προσιτό κόστος.
Brooklyne