Τι μυστικά κρύβουν οι “μικρές” καθημερινές μας συνήθειες;

μυστικά

Τα μικρά καθημερινά “μυστικά” μπορεί να είναι αθώα, αλλά μας είναι και απαραίτητα. Μπορεί να αναρωτιέσαι πως και έχει ντυθεί τόσο καλά η γυναίκα που μόλις πέρασε δίπλα σου ή πως γίνεται η συνάδελφος σου να είναι τόσο περιποιημένη ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο Brooklyne θα σου λύσουμε όλες τις απορίες!

Τι “προσέχει” λοιπόν μια γυναίκα καθημερινά;


… Αρχικά προσέχει τα πράγματα της

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη φροντίδα των ρούχων μας αλλά και των αξεσουάρ. Ξεκινάμε από την καθαριότητα τους μέχρι και τη σωστή τους φύλαξη. Δεν έχει σημασία αν έχεις το πιο ακριβό παλτό που κυκλοφορεί, σημασία έχει να ξέρεις να το προσέξεις και να το φυλάξεις – καθαρίσεις σωστά μετά τη χρήση του. Εξάλλου είμαστε σίγουρες ότι γνωρίζεις πολύ καλά, όπως όλοι μας ότι η καθαριότητα είναι “μισή” αρχοντιά.

angela-bailey-jlo7-Bf4t-Uo-Y-unsplash


Ξέρει ότι πρέπει να φροντίσει τα νύχια της

Μπορεί να νομίζεις ότι κανείς δε το παρατηρεί, αλλά τα χέρια αποτελούν ένα καθρέφτη της ψυχολογικής μας κατάστασης. Είτε θα ξεσπάσουμε επάνω τους, είτε όμως θα φροντίσουμε να είναι καλοφτιαγμένα, Εξάλλου είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούμε να περιποιηθούμε ακόμα και μόνες μας. Μη τα αμελείς!

allison-christine-RY9w18-Eq-OM-unsplash


Ξέρει τι ρούχα της ταιριάζουν

Μια γυναίκα νιώθει άνετα στα ρούχα που της ταιριάζουν και την κάνουν να νιώθει άνετα. Οτιδήποτε στυλικό περιλαμβάνει “πρέπει”, απλά πρέπει να βρεθεί άμεσα έξω από την ντουλάπα σου.

marcos-paulo-prado-yp77ozyva-E-unsplash


Και τέλος, “φορά” περήφανα την αυτοπεποίθηση της!

Ότι και κάνεις από τα παραπάνω αν δεν νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, θα γυρνάς πάντα σε ένα μηδενικό σημείο. Η αυτοπεποίθηση σου αποτελεί το Α και το Ω, και δε μπορεί κανείς να στο στερήσει αυτό. Δεν έχουν σημασία τα κιλά, δεν έχουν σημασία τα μαλλιά, σημασία έχει να είσαι αυτό που νιώθεις και τίποτα δε θα μπορέσει να σε κρατήσει πίσω. Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και πάμε!

veeterzy-n3-Hij-AQzs-E-unsplash Eddie <3

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

44 + = 46