Η παράσταση “Χαμένη Γενιά” είναι πραγματικά άχαστη

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, υπάρχει ένα comedy club στην Αθήνα στην οδό Κορυζή 4 στο οποίο ανεβαίνουν stand up κωμωδίες και λέγεται Λοσάντζελε. Χωρίς ς. Αλλά με καλά κοκτέιλ, ποπ κορν και πίτσα

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, υπάρχει ένα comedy club στην Αθήνα στην οδό Κορυζή 4 στο οποίο ανεβαίνουν stand up κωμωδίες και λέγεται ΛοσάντζελεΧωρίς ς. Αλλά με καλά κοκτέιλ, ποπ κορν και πίτσα. Βρέθηκα εκεί για να παρακολουθήσω την παράσταση “Χαμένη Γενιά” του Δημήτρη Χριστοφορίδη, με opening act του Blink Mike ο οποίος πριν ανέβει στη σκηνή καταβρόχθιζε πίσω μου στο bar μια πίτσα μόνος του.

Μόνος του ανέβηκε και στη σκηνή και δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα από τα δυο. Είναι πολύ άνετος τύπος ο Blink Mike και σαφώς έχει γραμμένη στ αρχίδια του την κορεκτίλα στα αστεία του, έτσι άκουσα πολλά που άλλοι θα έκοβαν από το κείμενό τους αλλά θα τα έλεγαν στους φίλους τους. Μερικά μάλιστα από αυτά είναι τόσο κακά που αυτό τα κάνει τέλεια.

Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του Δημήτρη Χριστοφορίδη τον οποίο είδα τρίτη φορά on stage και ναι γίνεται όλο και καλύτερος. Ήταν στο Αλκμήνη, μετά στο Χυτήριο, τώρα στο Λοσάντζελε, τι να πω εύχομαι και στο Μπρόντγουέι. Προσωπικά αγαπώ όχι μόνο τα αστεία του αλλά και τον τρόπο που τα λέει. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τον Χριστοφορίδη να κάνει άλλη δουλειά, τουλάχιστον όχι με επιτυχία.

Δεν θα κάνω το παραμικρό spoiler σε περιεχόμενο, αν και όπως είπα και στον ίδιο, επειδή έμειναν ΜΟΝΟ 2 ακόμη παραστάσεις, ώρα να γράψει καινούρια κείμενα. He has one job after all. Θα περάσεις πολύ καλά στο Λοσάντζελε: είναι και το μέρος είναι και η παράσταση. Και δεν θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου. Όχι Ιούνιο μήνα Σάββατο βράδυ. Κάποια άλλη ημερομηνία μπορεί. Αλλά τώρα εμπιστεύσου με.

‘Ελενα Φάκου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

84 + = 91