/

Τα προϊόντα που δεν περίμενες να βρεις σε ένα beauty brand

Tα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερα beauty brands με φυσικά προϊόντα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις γυναικών και ανδρών. Το χαρακτηριστικό αυτών των προϊόντων είναι τα εξαιρετικά συστατικά προερχόμενα από τη γη, όπως το ελαιόλαδο, το χαμομήλι, η καλέντουλα, το σταφύλι και φυσικά το μέλι.

Αυτά τα φυσικά συστατικά, συνδυασμένα με την εφευρετικότητα και την όρεξη για πιο ποιοτικά προιοντα, φιλικά τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον, απέδωσαν εκατοντάδες καρπούς με τη μορφή μικρών και ολοένα και μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Μάλιστα κάποια beauty brands δεν έμειναν μόνο στα προϊόντα περιποίησης αλλά δημιούργησαν προϊόντα που μπορούμε να προσθέσουμε στη καθημερινή μας διατροφή.

Η Caudalie εκτός από τα φυσικά καλλυντικά και το γευστικό Dranning Organic Herbal Teas, παράγει το δικό της κρασί στο Château Smith Haut Lafitte, ένα οινοποιείο 600 ετών στο Μπορντό της Γαλλίας. H γαλλική Darphin έχει επίσης το δικό της τσάι.

10869360Στην Ελλάδα η Lenga Oenotherapy, στην καρδιά του Ληλαντίου πεδίου στην Εύβοια, παράγει προϊόντα περιποίησης με κύριο συστατικό το σταφύλι, έχει δύο χώρους σταφυλοθεραπείας & ευεξίας και το Κτήμα Αβαντίς στο οποίο ανήκει, παράγει εξαιρετικά και βραβευμένα κρασιά.

43762223-1837355419711116-4400750592448790528-nΚαι τέλος η αγαπημένη μας σε όλους Apivita. Ένα beauty brand με το δικό του τσάι και βιολογικό ελληνικό μέλι.

Σημείωση: Πολλά fashion brands έχουν δημιουργήσει τη δική τους ετικέτα για κάποιο κρασί η ποτό ή έχουν συνεργαστεί με κάποιο ποτό.

Μαίρη Σταμούλη

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

− 1 = 1